Wpis z mikrobloga

Zawsze jak ktoś narzekał na problemy z fobią społeczną, autyzmem, czy ogólnie szeroko pojętym brakiem dynaminy, to @przezwzrostprzegralemzycie dam2k01 mówił cope bo to wszystko to tylko wzrost. Tak, dla Damiana nawet morda to nie problem, tylko miej wzrost i twoje problemy już nie istnieją. No to tym razem teczka ze specjalną dedykacją dla samego @dam2k01 prawdziwego guru blackpilla!

Tak wiem, tu akurat zjechałem z poziomem, przepraszam widzów, ale nie mogłem się powstrzymać ze względu na motyw Damiana, który przez pewien moment codziennie wrzucał tutaj scat.

#przegryw #gerwaz #gerwazy #gerwapill #gerwincel #gerwacel #incelios
Truthsayer - Zawsze jak ktoś narzekał na problemy z fobią społeczną, autyzmem, czy og...

źródło: blekpyll

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Truthsayer: No bo tak jest, wzrost i morda się liczą, tak w życiu jak i w relacjach, ale to jak sam bulion z całej zupy, tylko część. Liczy się jeszcze dynamina, charakter, status społeczny i wiele innych rzeczy, do tego po prostu zwyczajnie w świecie fart czy to, jaki kto ma upór i ile próbuje w temacie. Oczywiście z g00wna bata nie ukręcisz, czy jak to tam było, ale tak
  • Odpowiedz