Wpis z mikrobloga

Chcę w okresie grudzień/styczeń pojechać zarobić za granicę do gównoroboty. Jaki kraj wybrać? Nie wiem na ile tam pojadę, ale na pewno na dłużej niż pół roku, docelowo chciałbym już zostać za granicą, ale nie wiem jak mi się życie potoczy. Mam ponad miesiąc czasu, więc mogę się na szybko nauczyć podstaw jakiegoś języka.

Znam angielski na poziomie B2/C1, ale teraz każdy zna angielski. Umiem tyle co nic, ale chęci do pracy są.
Na zachętę, abyście chętniej dołączyli do dyskusji, zapodaję wam fajny utwór ( ͡º ͜ʖ͡º)

https://www.youtube.com/watch?v=Eo2kTXb0Ne4

#emigracja #emigrujzwykopem #pytanie
seventh_gate - Chcę w okresie grudzień/styczeń pojechać zarobić za granicę do gównoro...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DominiCanes:
Na studiach zdawałem egzamin z poziomu B2 i byłem najlepszy w grupie, więc podejrzewam, że osiągnąłem ten poziom, może zahaczam lekko o C1, trochę się w sumie oklepałem po angielsku z nativem kolegą
  • Odpowiedz
Znam angielski na poziomie B2/C1, ale teraz każdy zna angielski. Umiem tyle co nic, ale chęci do pracy są.

@seventh_gate: zawsze mozesz poszukac pracy zagranica, w ktorej wymagaja jezyka polskiego + komunikatywny angielski. Tylko zwykle oferty sa z krajow, gdzie zarobki odstaja od zachodu/krajow nordyckich
  • Odpowiedz