Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

-> twój dziadek makumba być królem wioski
-> twój stary wyjechać do Polski
-> twój stary zalać piękna Polska kobieta
-> twój stary to Emanuel Olisadebe
-> tak, TEN Olisadebe
-> stary od zawsze ci powtarzał, że Polacy to najlepsi ludzie na świecie, gościnni, honorowi, że on im dał serce na boisku, a oni jemu swoje
-> wierzysz mu, no bo jak nie wierzyć bohaterowi narodowemu?
-> kończysz studia, czas na swoje
-> misja: wynająć kawalerkę w Warszawie
-> odpalasz olx
-> dzwonisz
-> "Dzień dobry, ja w sprawie mieszkania, nazywam się Olisadebe"
-> "Słucham? Jakaś oliwa? Panie, pomyłka!" *trzask słuchawki*
-> powtórz x20
-> w---w.gif
-> postanawiasz pisać SMS-y, może nie skapną się po nazwisku
-> znajdujesz idealne ogłoszenie: "M2 prywatnie, od starszej pary"
-> piszesz grzecznego SMS-a, że jesteś synem Polaka, kochasz Polskę i takie tam
-> po 5 minutach przychodzi odpowiedź
-> banan na twarzy, bo już w myślach wieszasz szalik Polonii na ścianie i pukasz młoda Julka
-> otwierasz wiadomość
-> patrzysz na ekran: "...brzmienie Pańskiego nazwiska może sugerować... nie jest skierowana do Pana..."
-> siedzisz i patrzysz w telefon
-> twojatwarzkiedy.png
-> stary strzelał gole dla Polski
-> Ty strzelasz gole p0lkom
-> nie możesz wynająć mieszkania od Janusza, który cały majątek zbudował na dobrym urodzeniu i prywatyzacji kombinatu w '93
-> Janusz nigdy nie zrobił nic dla kraju oprócz stania w kolejce
-> ale to on teraz decyduje, kto jest "prawdziwym Polakiem"
-> Janusz, dumny potomek husarii, właściciel 6 mieszkań z wielkiej płyty
-> Janusz, dla którego twoje nazwisko dyskwalifikuje cię bardziej niż fakt, że twój ojciec reprezentował Polskę
-> Janusz, którego emerytura wynosi 2137% wypracowanego przez siebie PKB w czasach PRL, teraz weryfikuje twoją polskość
-> ojciec był bohaterem dla milionów Polaków
-> transformacja_ustrojowa.exe working as intended
-> kurtyna
#nieruchomosci #heheszki #humorobrazkowy #polska #pasta
źródło: temp_file6011224462582171396
PobierzPrzecież posiadanie paszportu nie jest obowiązkowe jak się urodziło w Polsce a podróżuje tylko po UE ¯_(ツ)_/¯
Chociaż dobrze ze musi pokazać tylko paszport a nie swojego napastnika.
Co nie zmienia faktu że to trochę żałosne spowiadać się jakiemuś Januszowi ze swojego drzewa genaologicznego tylko dlatego że Twój damski przodek postanowił posmakować zagranicznej kiełbasy.
Myślę że gdyby jakiś fryzjer powiedział że będzie obsługiwał tylko białoskórych klientów to miałby dość spore problemy. Po za tym przecież istnieje instytucja najmu okazjonalnego bo równie dobrze Mkbewe jak i
@whos_your_daddy_snakegirl: Mój nie przyjmuje ukraińców. Oczywiście nieoficjalnie. Po prostu zawsze ma pełny grafik dla nich.
Jak widać Twój fryzjer ma więcej oleju w głowie i wprost tego nie pisze.
Tutaj Janusz się na pozew w sumie naraża
https://niepelnosprawni.gov.pl/wp-content/uploads/2025/02/Ochrona-prawna-przed-dyskryminacja-RPO.pdf
a) albo robi z siebie ofiarę, czyli "ojej, jak mi to bardzo w życiu przeszkada. polaki rasity, ojejej"
b) robi z tego aut.
Tych drugich jest bardzo mało, bo
Mhmm. Możesz być nawet pizzermanem w najlepszej pizzeri we Włoszech ale nie wynajmiesz kawalerki z wielkiej płyty bo obrażasz uczucia husarskie.
PS. Wiesz ze ten post to pasta?