Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: raczej to nie kwestia wyglądu serio xd. Jakby wygląd jej przeszkadzał albo byłbyś nie higieniczny to bys nawet raz nie peklowal a mówiłeś ze byłeś u niej dwa razy. Wiec to nie ten problem musi byc cos innego na rzeczy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim A jak wyglądały te spotkania? W sensie jak już poszedłeś pod prysznic, umyłeś się, wróciłeś, zrobiłeś swoje I co dalej? Ile czasu wykupowałeś I ile łącznie u niej spędzałeś? Wiem, że dużo div lubi oszukiwać I mimo, że wykupujesz godzinę, to jak skończysz to Cie wywala, nie proponuje np. rozmowy do końca czasu. Może to kwestia, że siedziałeś u niej przez pełen czas? Ja wiem jak to brzmi, ale niestety
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kleboldswaifuv2 z 30 minut siedziałem 20 bo myślałem, że drugi raz się uda(nie pykło) i dostała za to napiwek. Jakiś g---o small talk, sama mówiła że teraz ma spoko sąsiadów i nikt problemów jej nie robi. Nie pytałem o prywatę bo średnio mnie interesuje co ona robi po robocie i z kim. Pozostaje mi się po prostu pogodzić, że nawet za pieniądze nie mam możliwości przebywania
  • Odpowiedz
@mirko_anonim To ja szczerze mówiąc nie wiem. Mimo że sama się spotykałam z facetami za kasę kilka miesięcy, to nic mi nie przychodzi do głowy. Mogę zapytać jaką miała stawkę za godzinę? Jak niską, powiedzmy do 300-400 zł, to jeszcze mozliwe, że mogła po wyglądzie ocenić, bo za takie kwoty jest dużo klientów, ale byłeś dwa razy. Dopiero po drugim razie by zauważyła, że jej coś nie pasuje w Tobie? Jak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kleboldswaifuv2 150 zł za pół godziny, pytałem o godzinne spotkanie to mówiła, że nie ma obecnie terminów. Po dwóch spotkaniach nie miałem czasu a dziś po dwóch miesiącach nie mogłem się dodzwonić. Prywatny od razu odebrała, nie pytałem o co jej chodzi. Wygląd to 8 bym dał, ogółem zadbana z ładną twarzą, młoda w mieście z mieszanymi opiniami na garso. Teczki obecnie nie ma, są tylko
  • Odpowiedz