#przegryw jesteście zadowoleni że kiedyś przypadkiem natrafiliście na ten tag? myślicie że gdyby nie on to wasze życie by wyglądało lepiej, gorzej czy tak samo? Mimo wszystko siedzenie tu w zasadzie codziennie latami jakoś na nas pewnie wpłynęło, pytanie jak...
@JanNaj358: zanim trafiłem na wykopem kilkanaście lat temu to już byłem spierdoxem szukającym se miejsca w internecie, nie tu to bym znalazł gdzieś indziej.
@JanNaj358: myślę że ten tag mnie spaczył ale z drugiej strony ogólnie nauczyłem się z wykopu takich rzeczy o świecie i ludziach o których moi starzy nie mieli pojęcia xd tak jak napisał kolega wyżej tak miało być
@JanNaj358: ja to już od lat siedzę na takich siedliskach sperdoxów, przynajmniej udało mi się dzięki temu w pełni zdiagnozować swoje własne spierdoIenie
myślicie że gdyby nie on to wasze życie by wyglądało lepiej, gorzej czy tak samo?
Mimo wszystko siedzenie tu w zasadzie codziennie latami jakoś na nas pewnie wpłynęło, pytanie jak...
źródło: scaled_47656
Pobierz@JanNaj358: ja to już od lat siedzę na takich siedliskach sperdoxów, przynajmniej udało mi się dzięki temu w pełni zdiagnozować swoje własne spierdoIenie