Wpis z mikrobloga

Co drugi na tagu, to taki wróbelek elemelek: świr, świr, łolo to, łolo tamto, świr, świr, za wszystkim stoi sradek, świr, świr...to wulkanizator, irek, strażak, leśnik, skuciata Renata... świr, świr.. nie ważne co pier...lo, murem za łolo... świr!
Zrozumcie w końcu, mam z was BEKĘ! Tylko o to chodzi :)) Dotarło??
#kononowicz #patostreamy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@onogero:
Są też tacy jak ty czyli blikowcy od ryżego, którzy za grosze liżą mu tyłek i sieją dezinformację.
Bo nikt normalny znający trochę szkolną nie jest w tym konflikcie za rudym, a wręcz przeciwnie jest wkurzony o to jak przejął, podporządkował sobie i zniszczył to uniwersum.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@GadajacyOdbyt: pisze coś o lizaniu tyłka? Jakie to odrażające!
Nie jestem za ryżym, tylko przeciw łolusiowi i milence! Taka drobna różnica. Tylko czy tyłkiem to ogarniesz?
  • Odpowiedz
Ech nowoszkolniaki, które zaczęły oglądać Konona od czasów kiedy Sradek przejął wszystko nie wiedzą nawet o tym, że Gadający Odbyt to jedno z dawnych przezwisk knura. Wygooglaj sobie "Major sprzedaje Opla i chce się wymeldować" na Youtube jest na starym kanale i zobacz choćby miniaturkę to może zrozumiesz aluzję. Co wy wiecie dzieci mlecznej ekipy od sradka wychowani na jego manipulacji.
"Nie jestem za ryżym, tylko przeciw łolusiowi i milence! Taka drobna
  • Odpowiedz
  • 0
@onogero: To jest tag Kononowicz...To jego mam miniaturkę i jego ksywkę.
Takim sposobem wogóle tutaj nie powinieneś dyskutować bo to tag o Kononowiczu, który sam jest odrażający pod tym i innymi względami. Przebywanie na tagu Kononowicz powinno cię mdlić.
  • Odpowiedz