Aktywne Wpisy

tesknilam_ +772
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +753
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

"Policjant Ogniwa Przewodników Psów Służbowych wraz ze swoim czworonogiem doprowadził do znalezienia osoby, która oddaliła się ze szpitala.
Funkcjonariusz otrzymał zgłoszenie o zaginięciu osoby, która oddaliła się ze szpitala. Po szybkim zebraniu informacji policjant rozpoczął poszukiwania z udziałem psa służbowego. Zwierzę podjęło trop na terenie miasta i pewnie poprowadziło w kierunku przystanku tramwajowego, do którego musiał udać się mężczyzna. Dzięki skutecznej pracy policjanta i czworonoga odnaleziono go bezpiecznie w okolicy miejsca zamieszkania. Osoba została objęta odpowiednią pomocą.
Dbajmy o bezpieczeństwo — reagujmy, gdy ktoś potrzebuje wsparcia."
https://szczecin.policja.gov.pl/szm/dzialania-policji/aktualnosci/79251,Pies-sluzbowy-pomaga-w-bezpiecznym-odnalezieniu-osoby.html
#psiarze #psy #policja #szczecin
źródło: 1000002527
PobierzNiestety wiekszosc psow to fanaberia, ktora stala sie obciążeniem.
@JacksonDaniels: ten by jeszcze człowieka zaraził chorobami, sierściuch j----y. Koty mają masochisci i inni z odchyłem do bycia upokarzanym.