Wpis z mikrobloga

✨️ Zagadka miłosna: Dlaczego pocałunek na policzek?
Mirki mam w sumie trochę zagadki. Spotkam się z pewną dziewczyną około 3 tygodni. Dzisiaj była kolejna randka. Wszystkie trwały dosyć długo dlatego że dobrze nam się spędza czas razem. Na koniec zaproponowałem abyśmy spotykali się na stałe na co oczywiście się zgodziła ale jak chciałem ją pocałować to jedynie dała policzek i powiedziała że na razie tylko tak xD mówię no dobra ale teraz myślę czy to nie jest trochę dziwne w sumie ? Dziwnie się poczułem, trochę mi podupadła przed to pewność siebie i straciłem zapał

#zwiazki #mirko #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na koniec zaproponowałem abyśmy spotykali się na stałe na co oczywiście się zgodziła ale jak chciałem ją pocałować to jedynie dała policzek i powiedziała że na razie tylko tak xD

@mirko_anonim: posmiałem się, no chyba ze macie 15 lat to jest OK
  • Odpowiedz
@non_ladder: zachowujesz się jak szczenię, nawet największe lachociągi potrafią być do rany przyłóż jak wyczują krew w postaci dobrego beciaka. Nigdy nie znasz przeszłości, trzeba uważać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@centerario: ty sie zachowujesz jak szczenie, bo bez jakichś podstaw namawiasz do traktowania z góry obcej dziewczyny o której nic nie wiesz, jak wyrachowanej ladacznicy. Psychoza blackpillowa.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Jeśli to już któraś randka z kolei i nic się nie dzieje, to nie ma "chemii", tylko chłodna kalkulacja. Nie musisz od razu się wycofywać, ale miej to z tyłu głowy i spodziewaj się, że jak znajdzie coś lepszego, to usłyszysz, że "kocha cię jak brata".
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: łap za dope, za cyca, lepiej dostać w mordę z liścia niz wysuszyć jej cipe zachowując się grzecznie,

Przynajmniej będzie widziała że się nie boisz konsekwencji, nie pytasz się, bierzesz co chcesz, jak by to było twoje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: za dużo overthinkujesz, spotykam się 3 tygodnie nic mi nie mówi, mogliście się spotkać 21 razy, a może i nawet 27 razy bo dopiero jutro będzie "4 tygodnie" a równie dobrze mogliście widzieć się 3 tygodnie temu i wczoraj XDDD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieustraszony-wizjoner-58: juz widze glupie komentarze, ale jest git

fajnie miec dziewczyne, ktora nie idzie od razu do lozka bez oporów z losowymi facetami, ktorych nie zna na pierwszej randce itp xD
  • Odpowiedz