#yanek zapytany kiedyś na żebrolajcie o wymiar jego relacji/romansu z panem Jackiem Hortą z zespołu Horta uśmiechnął się fałszywie i odparł, że nic z tych rzeczy. Ba, dodał nawet że Jacuśko od zespołu Horta miał kiedyś żonę i dzieci więc to nie możliwe xD Dlaczego pederaści tak uparcie zgrywają normalnych? Wstydzą się swoich chorób, dewiacji przed rodziną? #lgbt ( ͡º͜ʖ͡º)
@Eskim0s: jeśli nie zrozumiałeś co napisałem, to powtórzę - homoseksualizm jest bardzo mocnym zaburzeniem psychicznym, na chwilę obecną jest to choroba nieuleczalna. Biseksualizm też. Jeśli porownujesz hetero do bi i homo, i robisz jakieś filozoficzne wycieczki, to z tobą jest też coś nie tak.
@Eskim0s: zacznij myśleć zamiast tylko klepać to co klepią inni. Jeszcze jakiś czas temu te same organizacje uważały homoseksualizm za chorobę psychiczną. Zostało to zmienione, bo zaczęło działac lobby, które teraz coraz bardziej rozwijają skrót LGBTplusplusplus. Przestań więc być zakładnikiem tego co ci wpajają i myśl samodzielnie.
G---o też ma konsystencję i kolor jak czekolada a jednak do nie w---------z. Chyba, że ci napiszą że można, to będziesz żarł.
@JAJAnek homosie zmierzają ku samozagładzie i jeszcze dodatkowo chcą pociągnąć za sobą innych. To obrzydliwe co ta propaganda robi dzieciom potęgując i pochwalając ich zaburzenia psychiczne
@Eskim0s: Wybacz, ale nie chce mi się czytać tych wynaturzeń.
Błednie zakładasz, bo biseksualizm nie jest wynaturzeniem w połowie, tylko jest chorobą psychiczną tak samo jak homoseksualizm. Popęd płciowy do tej samej płci nieważne czy w pełni czy w połowie jest zaburzeniem, więc twoje teorie o teoriach to nadal tylko teorie.
źródło: temp_file3793427750503076617
Pobierzźródło: temp_file506593995323602797
Pobierz@Polasz: dokładnie, artyści tylko udają dewiantów.
Nic z LGBT nie jest dewiacją, ani chorobą.
Jeśli porownujesz hetero do bi i homo, i robisz jakieś filozoficzne wycieczki, to z tobą jest też coś nie tak.
G---o też ma konsystencję i kolor jak czekolada a jednak do nie w---------z. Chyba, że ci napiszą że można, to będziesz żarł.
Homoseksualizm
Wybacz, ale nie chce mi się czytać tych wynaturzeń.
Błednie zakładasz, bo biseksualizm nie jest wynaturzeniem w połowie, tylko jest chorobą psychiczną tak samo jak homoseksualizm. Popęd płciowy do tej samej płci nieważne czy w pełni czy w połowie jest zaburzeniem, więc twoje teorie o teoriach to nadal tylko teorie.