Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy 14 000 zł brutto to wystarczająca pensja w Krakowie? Ⓘ
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.

chodźcie se zjemy cukierkuw to bendzie fajen piontek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
czemstujcie sie
czemstujcie sie
źródło: images (80)
Pobierz

@Matylda_Megara: lol... to może jeszcze sami wypuśćmy filmiki, że sramy do dziury i ruchamy dzieci to już w ogóle wszyscy się nas będą bać (-‸ლ)
Kolego, ja się urodziłam i wychowałam w Paryżu, mam rodziców Francuzów i wiesz co? Paryż nie wygląda tak, jak za mojego dzieciństwa.
Ściągnęłam do Polski swoja babcie - Paryżanka z dziada, pradziada od co najmniej XVII wieku. Wiesz co powiedziała jak zobaczyła Polskę, gdy przyleciała? Że wygląda jak Francja w latach 60-tych tylko bardziej nowoczesny.
Francuzi, Szwedzi, Hiszpanie czy Niemcy też chcieli być otwarci i przyjaźni.