#polska tak nas widzą za granicą, popieramy hitlera, nienawidzmy czarnych, zydów. I te piękne przebitki/stare nagrania z najpiękniekszych miejsc z lat 80. #historia #mecz
@ch1va5 nie mają się bać. Kolego, ja się urodziłam i wychowałam w Paryżu, mam rodziców Francuzów i wiesz co? Paryż nie wygląda tak, jak za mojego dzieciństwa. Ściągnęłam do Polski swoja babcie - Paryżanka z dziada, pradziada od co najmniej XVII wieku. Wiesz co powiedziała jak zobaczyła Polskę, gdy przyleciała? Że wygląda jak Francja w latach 60-tych tylko bardziej nowoczesny. Francuzi, Szwedzi, Hiszpanie czy Niemcy też chcieli być otwarci i przyjaźni.
@Matylda_Megara: lol... to może jeszcze sami wypuśćmy filmiki, że sramy do dziury i ruchamy dzieci to już w ogóle wszyscy się nas będą bać (-‸ლ)
Kolego, ja się urodziłam i wychowałam w Paryżu, mam rodziców Francuzów i wiesz co? Paryż nie wygląda tak, jak za mojego dzieciństwa.
Ściągnęłam do Polski swoja babcie - Paryżanka z dziada, pradziada od co najmniej XVII wieku. Wiesz co powiedziała jak zobaczyła Polskę, gdy przyleciała? Że wygląda jak Francja w latach 60-tych tylko bardziej nowoczesny.
Francuzi, Szwedzi, Hiszpanie czy Niemcy też chcieli być otwarci i przyjaźni.