Wpis z mikrobloga

Ciężko o bardziej aspołeczne i egoistyczne kreatury niż psiarze, którzy z wywalonym w kosmos ego i zaburzeniami psychicznymi nie są w stanie funkcjonować w społeczeństwie, dlatego kupują głupiego jak but psa. Kundel nic nie rozumie i zawsze im przytaknie, machając ogonem jak katarynka, dając swoim popapranym właścicielom ułudę nieomylności. Kundel też nigdy się nie sprzeciwi ani nie zakwestionuje ich decyzji, a to z kolei, co do zasady, wywołuje największe ataki wścieklizny, gdy psiarzom wytyka się ich zaburzenia i chore decyzje.
#psiarze #bekazpodludzi #takaprawda
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@se_mallo: De facto całe nasze życie opiera się o ego. Gdybyś się go pozbył to by cię tak psiarze nie w-------i i nie miałbyś interesu w wywyższaniu się, ani obrażaniu innych ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Gleacher: No tak, nagle by nie było słychać ujadania psów w mieszkaniach, szczekania psów na siebie pod oknami, a obszczana infrastruktura miejska byłaby zasłonięta przez nakładkę 3D naszego mózgu.
Biegające psy luzem, bez kagańców omijałyby naszego awatara, a 35k rocznie pogryzień przestałoby nagle występować. Daj mi namiar na swojego aptekarza, też chciałbym spróbować postrzegać tą rzeczywistość jak Ty.
  • Odpowiedz
@Gawith_Apricot: Przyjacielu, nie o tych problemach pisał OP ¯\(ツ)/¯ Ja tutaj nie zamierzam gadać o psycholach, którzy powinni być srogo karani za swoje uprzykrzanie życia innym.

Ostatnio w parku miejskim widziałem jak dwójka spierdoksów wysrała dziecko(NIE psiecko) przy drzewie przy chodniku i nie posprzątali. To znaczy, że mamy zakazać dzieci?

Daj mi namiar na swojego aptekarza, też chciałbym spróbować postrzegać tą rzeczywistość jak
  • Odpowiedz
@Gleacher: Ale ja tobie odpisuje na twój tok myślenia:

Gdybyś się go pozbył to by cię tak psiarze nie w-------i i nie miałbyś interesu w wywyższaniu się, ani obrażaniu innych

Na wykopie psiarzami właśnie się nazywa tych patologicznych właścicieli psów.
  • Odpowiedz