Aktywne Wpisy

KitaxKita +58
Czฤsto pojawia siฤ argument
Najlepiej gdyby protestowaล po cichu, w mieszkaniu, tak ลผeby nikt za bardzo nie zauwaลผyล
#konfitura
no ogรณlnie konfitura ma racjฤ, ale forma protestu jest zลa
Najlepiej gdyby protestowaล po cichu, w mieszkaniu, tak ลผeby nikt za bardzo nie zauwaลผyล
#konfitura

tojapaweu +8
Miesiac temu zapytaลem siฤ ksiฤgowej, czy mogฤ sam rozliczyฤ PIT. Odpisaลa mi to co na screenie.
Myลlฤ no dobra, to niech kliknie. Dziล otrzymuje fakturฤ a tam โRozliczenie PIT 120 nettoโ.
I generalnie juลผ tam c--j z tymi 150 zล (nie jestem vatowcem). Uwaลผam, ลผe to trochฤ nieลadnie z jej strony, bo nie dostaลem informacji, ลผe pลacฤ za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawiล fakturฤ, ลผe zareklamowaลem jฤ na wykop.
Myลlฤ no dobra, to niech kliknie. Dziล otrzymuje fakturฤ a tam โRozliczenie PIT 120 nettoโ.
I generalnie juลผ tam c--j z tymi 150 zล (nie jestem vatowcem). Uwaลผam, ลผe to trochฤ nieลadnie z jej strony, bo nie dostaลem informacji, ลผe pลacฤ za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawiล fakturฤ, ลผe zareklamowaลem jฤ na wykop.
ลบrรณdลo: image_picker_78EF39A7-28FA-4EA6-9D1F-99BD5061E328-10976-0000050F0F22F381
Pobierz

๐ฅ ScourgeBringer Songs of Silence oraz Zero Hour za DฬฒAฬฒRฬฒMฬฒOฬฒ na EPIC ๐ฅ
๐ OCENY:
ScourgeBringer Metacritic: Metascore: 76/100, Userscore: 6.2/10
ScourgeBringer Steam: Bardzo pozytywne (2 519 ocen)
Songs of Silence Metascore: 81/100, Userscore: 8.0/10
Songs of Silence Steam: W wiฤkszoลci pozytywne (1 954 ocen)
Zero Hour Metascore: ?/100, Userscore: 8.2/10
Zero Hour Steam: Bardzo pozytywne (415 ocen)
๐ DATA WYDANIA:
ScourgeBringer 6 lutego 2020
Songs of Silence 4 czerwca 2024
Zero Hour 12 sierpnia 2020
โฐ PROMOCJA WAลปNA DO:
20.11 godz. 17:00
๐ Chcesz byฤ woลany/a do wpisรณw o darmowych grach na epic, steam, gog?
Plusuj interesujฤ cฤ ciฤ listฤ i obserwuj tag #metodzikpoleca.
- LISTA WOลANIA EPIC
- LISTA WOลANIA STEAM
- LISTA WOลANIA GOG
- LISTA WOลANIA AMAZON
Bฤ dลบ zawsze na bieลผฤ co z darmowymi grami! ๐ฎ
๐ TAGI:
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania