Wpis z mikrobloga

@danek-krakoski: kumpel mi mowił że gdzies na jakichs filmach ludzie podsumowali jego zarobki i to jest około pół miliona złotych miesięcznie. Więc jak nie wiadomo o co chhodzi to chodzi o kase. Tamten też miał kanał kulinarny ale główny należał do książula. Myślicie że dzielił się pół na pół ze swoim ziomkiem? Na bank nie bo w koncu to jego kanał. Więc nawiązał współprace z kimś kto weżmie dniówke 300
  • Odpowiedz
@danek-krakoski: Wojek za duże parcie na szkło i kradł pomysły na filmy od Szymona. Teraz się grubas bawi w Makłowicza. Plus sporo komentarzy w necie widziałem, że ma kij w dupie i nawet nie chce robić fotek z fanami.
Riolet - @danek-krakoski: Wojek za duże parcie na szkło i kradł pomysły na filmy od S...

źródło: wojek

Pobierz
  • Odpowiedz
@danek-krakoski nie jestem wielkim fanem Książula, ale akurat ten Wojek mnie ciężko w------ł. Nie dość, że powtarzał to samo po Książulu, co niewiele wynosiło, to miał taką dziwną manierę w jedzeniu. Jakby nie umiał oddychać nosem jedząc, mlaskał, sapał jakby się udusić miał. No k---a nie wiem jak to opisać, ale to było tak nieapetycznie, że ja p------e. xD
  • Odpowiedz
@Riolet: niby spoko tylko w sumie sam książulo opisywał się (nie wiem jak teraz bo od dawna go nie oglądam) jako człowiek który się na gotowaniu nie zna, on tylko sobie chodzi po kebabach i nagrywa jak je i czy mu smakuje. I on uważa że to jego kontent xD Sory ale tak samo można powiedzieć że książulo ukradł kontent od tysięcy ludzi z całego świata którzy nagrywali swoje wrażenia
  • Odpowiedz
kumpel mi mowił że gdzies na jakichs filmach ludzie podsumowali jego zarobki i to jest około pół miliona złotych miesięcznie.

@James2000: takie stawki na polskim YT? chyba na zagranicznych prędzej
  • Odpowiedz
@eSUBA94 właśnie też mi się nie chce wierzyć. Ja wiem, że teraz to chyba co dwa dni filmiki wychodzą plus ciuchy i reklamy, ale z samego yt to chyba mocno przeszacowane. Generalnie takie zarobki dla szarego człowieka to jakiś odlot
  • Odpowiedz
@jarekkoval: wiesz ciężko to oszacować bo książulo ma wysoki watch time, jego filmy mają zawsze dobrą porę, a jak są sezonowe to tylko lepiej

trzeba by było policzyć proporcje współprace vs adsense, a jak wiemy podatek dochodowy robi swoje, kurs dolara też jest niższy

i powiem ci jeszcze tiktok - niby się wydaje że książulo nie jest tiktokowcem, wrzuca głónie shoty i skróty odcinka oraz intra a jednak powiem ci że na
  • Odpowiedz