Wpis z mikrobloga

@PodniebnyMurzyn: gdyby nawet to byla prawda i przyslali by ci nie wiem krysztal to serio bylbys sklonny to zaaplikowac? Niewiadomego pochodzenia, niewiadomo co to za syf - bo na 100% to niebyloby to, co bys chcial
  • Odpowiedz
gdyby nawet to byla prawda i przyslali by ci nie wiem krysztal to serio bylbys sklonny to zaaplikowac? Niewiadomego pochodzenia, niewiadomo co to za syf - bo na 100% to niebyloby to, co bys chcial

@YaGo_: heh.
atteint - >gdyby nawet to byla prawda i przyslali by ci nie wiem krysztal to serio by...

źródło: full2023

Pobierz
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Tam są zwykle wyjeby, już lepiej zamawiać przez vendorów z clearnetu, tylko no trzeba poczekać tydzień czy dwa na pakę. Ale ja nic nie wiem, i żadnych informacji więcej nie udzielę, tak tylko słyszałem, podobno sąsiad brata szwagra siostry ciotecznej koleżanki teściowej kolegi z podstawówki tak zrobił i się udało.
  • Odpowiedz
@atteint: @PodniebnyMurzyn Najlepszy test materiału to się wykonuje poprzez wciągnięcie go do nosa, no nie oszukujmy się, że jakby na odczynnikach wyszło coś inaczej, to grzecznie ktoś by to wyrzucił, no ja i tak i tak bym strzelił na testa.
z fartem
  • Odpowiedz