Wpis z mikrobloga

#gielda #kryptowaluty

ale beka. Znaleźliście kiedyś 30k? Ślepej i obitej kurze po inwestycjach w kwanty przeważnie wiatr w oczy, ale ziarno w oko chyba też wpadło.

Pamiętacie, gdy Trump wydał swojego shitcoina? Wtedy też promowali coś z WLFI. Była ograniczona liczba tokenów do kupienia na tej stronce: https://worldlibertyfinancial.com/. Ja w szale kupowania kupiłem to za 5000zł też i nie doczytałem, że tego sprzedać nie będzie można xd. Nawet pisałem później na maila, żeby mi zakup cofnęli xD Uznałem to za stratę, 5k w błoto i elo. No i jakimś przypadkiem trafiłem, że jakiś taki token istnieje. Okazało się, że wypuścili WLFI Tokena (https://www.coinbase.com/price/world-liberty-financial-ethereum-2). Wszystkie te tokeny są warte teraz ~30k zł i mogę tylko 20% z nich sprzedać w tej chwili. Także ciekawe jak to się rozwinie. Było blisko, żebym zapomniał o tym i nigdy nie zalogował się na to. Oczywiście wypłacam teraz te 5k, a co będzie z resztą to jeszcze nie wiem
polllk - #gielda #kryptowaluty

ale beka. Znaleźliście kiedyś 30k? Ślepej i obitej ku...

źródło: image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@KMDZ: raczej mam bardzo silną tendencję do ryzyka i zaufałem Trumpwi, ale nie bogaty nie jestem

P.S. A i super powalone akcje mi się zdarzają cały czas
  • Odpowiedz
  • 0
@m0rdeczka: oni pisali, że nie można sprzedać tych tokenów. I faktycznie przez ponad pół roku nie były one do tradeingu. Nagle wchodzę na stronę i napis "Claim tokens". Także WTF. I patrzę, że warte 7k USD a nie 1,5k USD. Także nie miałem powodu, żeby o nich nie zapomnieć po ponad pół roku. A token ten wypuścili dopiero we wrześniu do handlu. To firemka Erica Trumpa i reszty Trumpów
  • Odpowiedz
nie można sprzedać tych tokenów.

@polllk: gdyby tak na 10 lat zamrozili BTC podczas gdy sporo mirków skupowało go w 2012-2013 roku, to byłoby tu sporo multimilionerów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@To_The_Moon: no właśnie może i dobrze, że nie mogę reszty sprzedać. Pewnie sprzedałbym większość teraz a resztę przy pierwszym lepszym wzroście lub spadku. A tak jakby zrobiło x10 to byłbym w niebie, bez kitu. Tylko szukam informacji kiedy resztę odblokują, ale nie mogę się dopatrzeć xd
  • Odpowiedz
  • 0
@m0rdeczka: @To_The_Moon @KMDZ "Twenty percent (20%) of WLFI Tokens purchased by participants in the $0.015 and $0.05 rounds, approximately between October 14, 2024 and March 14, 2025, will be allocated for unlocking. The remaining eighty percent (80%) of WLFI Tokens will be unlocked according to terms decided by the community through a governance vote, giving holders the ability to shape how these tokens are unlocked moving forward."

czyli
  • Odpowiedz