Aktywne Wpisy

ly000 +82
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +322
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

ale beka. Znaleźliście kiedyś 30k? Ślepej i obitej kurze po inwestycjach w kwanty przeważnie wiatr w oczy, ale ziarno w oko chyba też wpadło.
Pamiętacie, gdy Trump wydał swojego shitcoina? Wtedy też promowali coś z WLFI. Była ograniczona liczba tokenów do kupienia na tej stronce: https://worldlibertyfinancial.com/. Ja w szale kupowania kupiłem to za 5000zł też i nie doczytałem, że tego sprzedać nie będzie można xd. Nawet pisałem później na maila, żeby mi zakup cofnęli xD Uznałem to za stratę, 5k w błoto i elo. No i jakimś przypadkiem trafiłem, że jakiś taki token istnieje. Okazało się, że wypuścili WLFI Tokena (https://www.coinbase.com/price/world-liberty-financial-ethereum-2). Wszystkie te tokeny są warte teraz ~30k zł i mogę tylko 20% z nich sprzedać w tej chwili. Także ciekawe jak to się rozwinie. Było blisko, żebym zapomniał o tym i nigdy nie zalogował się na to. Oczywiście wypłacam teraz te 5k, a co będzie z resztą to jeszcze nie wiem
źródło: image
PobierzP.S. A i super powalone akcje mi się zdarzają cały czas
@polllk: gdyby tak na 10 lat zamrozili BTC podczas gdy sporo mirków skupowało go w 2012-2013 roku, to byłoby tu sporo multimilionerów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czyli
@To_The_Moon: Raczej by już nikt nie pamiętał o BTC.