Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

#revolut
A tak z ciekawosci to jaki widzisz problem w walutowym?
Ja mam EUR, SEK, CZK, HUF, i jak gdzies jade to se przelewam ze zlotowkowego.
I pamietaj ze kurs revoulta jest w weekendy nieco gorszy i biora oplate.
Czyli czysto teoretycznie poza weekendami kurs automatycznego przewalutowania jest taki sam jakbym ręcznie wymieniał walutę i nie ma innych opłat?
@Mozolekks: nie. jak placisz za cos 10 eur, to masz gorszy kurs niz jak placisz za cos 1000eur lub jak wymienisz 1000eur wczesniej. generalnie kurs revoluta nie jest teraz najlepszym na rynku
Ale wcale bym sie nie zdziwil jakby przy placeniu zlotowkowym tez brali prowizje (w koncu to tez przewalutowanie). Ale to tylko moje domysly.
@Mozolekks: Tak jak pisze @rtg_ na kurs w jakimś stopniu wpływa kwota operacji, ale generalnie sprowadziłbym to do prostej zasady:
–