Wpis z mikrobloga

@Chilli_Heatwave: no jadłem u kilku znajomych, u rodziny, czasem na mieście, sam też przyrządzam, w różnych formach, ubite, smażone, pieczone, jako frytki. Nieskromnie powiem, że ziemniaki stanowią dużą część mojej diety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Chilli_Heatwave: chodzi w weekendy po mieszkaniach i testuje :D, ale za co p-----------a do Ksiazula, on cos powie tylko, lepiej pomyslcie co ma w głowach te stado baranów co tam leci to juz pod jakis kult podchodzi czy inna sekte :D
  • Odpowiedz
@revantes stąd ta nazwa wszystkich tych jutuberow, tiktokowcow że to influencerzy - ich zdanie może zareklamować produkt dalej lub odrzucac jak testy u Gessler które wcale nie wypadają jak na osobę ktora tak silnie reklamują przez KR. Widocznie polecajki przyziemnych ludzi mają większe znaczenie niż reklamy chłamu jak "Hex patelnia od Ramseya", nikt nie zapłacił mu za to, mówi co czuje, ale i tak ostatecznie, każdy ma inne smaki, itp. i
  • Odpowiedz
@Chilli_Heatwave: ja ich lubie ogladac, bo jestem z tego samego srodowiska, i wlasnie taka gadka do mnie przemawia, a nie zachwycanie sie ciastem jak wujek paolo, bo ja nie mam o tym zielonego pojecia, widac, ze ma jakis dobry smak bo te knajpy ktore polecił maja swoj prime, moga go wykorzystac, albo obnizyc jakosc i zaprzepascic
  • Odpowiedz
lepiej pomyslcie co ma w głowach te stado baranów co tam leci to juz pod jakis kult podchodzi czy inna sekte

@revantes: część osób pewnie tak, ale myślę że duża część osób idzie z nudów, jako pretekst, żeby gdzieś wyjść lub ze zwykłej ludzkiej ciekawości, swoją drogą Magda Gesler też ma takich fanów, którzy jeżdżą po wszystkich knajpach, które przeszły rewolucje, to jest dopiero kult, bo takiego kebsa możesz mieć
  • Odpowiedz
@PustyCzlowiek: no i dlatego ja grayluje Ksiazulo nie samej tworczosci, ale za to ze tak fajnie mowie do ludzi, jakby startował na prezydenta to tez by ludzie zaglosowali :D bo ma to cos ma ten vibe
  • Odpowiedz