Wpis z mikrobloga

Heeejka, przypadkowo kupiłem #bitcoin za kilka tysięcy polskich złotówek i to w momencie kiedy miał najwyższą cenę w historii, co robić aby urosło bo chcem cosik kupic sobie #kryptowaluty
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HADESP2K: Nie da sie kupic nic lepszego za Bitcoina w takiej kwocie wiec zostaw w nim to co masz, dokladaj i trzymaj do momentu az jego ewentualna sprzedaz bedzie w stanie zmienic twoje zycie. Wyplacanie go zanim to nastapi nie ma zadnego sensu.
  • Odpowiedz
@HADESP2K: zostaw sobie na za 10-20 lat i sobie podziękujesz później, na razie nie rusz i niech nie kusi. Mało tego, jak spadnie to dokładaj regularnie kawałek wypłaty jak największy i nie ruszaj. Chcesz się położyć do góry ch*jem na stare lata to trzeba oszczędzać, a w bitku najlepiej.
  • Odpowiedz
  • 0
@Adolf_HODLer: ale to ja na binance trzymam tera, a za chwilę upadnie, musiałbym se portfel jakiś kupić, a to generuję kolejne koszta, a tymczasem mogę zainwestować w 18 letnią klasę premium
  • Odpowiedz
@HADESP2K: portfel możesz mieć na komputerze albo w komórce, tylko gdzieś seedy zapisać. Najtańsze trezory chyba po 200zł są. A 18 letenia klasa premium będzie Ci stała pod blokiem i przynosiła wstyd jak nie będziesz miał jej za co naprawić. Już nie mówiąc o tym że to co władujesz w ubezpieczenie mógłbyś władować w btc albo złoto.
  • Odpowiedz
  • 1
@Adolf_HODLer: no masz rację, że powinienem ładować btc i kupić yariskę, masz dar do przekonywania, ale w życiu warto zachwoć balans i kupić 18 letnią klasę średnią i reszta full bytkoin, dzięki cześć pa
  • Odpowiedz