Wpis z mikrobloga

• 711
@splinter96 0.000001% społeczeństwa, które miało pojęcie o jej istnieniu, właśnie się przeraziło xd on by tak lepiej taki wniosek o Koronę Brauna złożył.
  • Odpowiedz
  • 4
Ta partia to chyba istniała tylko dla beki. Poza tym komunizm nie jest zwalczany w polskim systemie prawnym.

@Jariii: to kilkudziesięciu dziadków, którzy raz na jakiś zjeżdżali się żeby pograć w brydża xD
  • Odpowiedz
@splinter96: To już nawet przez 8 lat PiSowi i Dudzie nie chciało się ruszać tych typów bo wiedzieli że są nieszkodliwi, teraz wjeżdża Batyr i będzie się prężył bo rozwiązał szalenie groźną komunistyczną partię składającą się z ~200 emerytów uprawiających weekendami cosplay w piwnicy XD Jaki prezydent - takie sukcesy
  • Odpowiedz
@zagubionychromosom: a widziałeś ostatni projekt ustawy o zwalczaniu antysemiyzmu? Widziałeś jaki kwik jest u Brauna?? On z 10 wpisów jednego dnia zrobił na ten temat. Nie trzeba będzie go delegalizować. Wystarczy że ta ustawa by weszła w życie i ich partia będzie pod ostrzałem a jak Braun by poszedł siedzieć to dosłownie partia upada bo to partia wodzowska. Tam nie ma innego lidera. Wystarczy zobaczyć na ich jakieś spotkania. Jak
  • Odpowiedz
@splinter96: ten koleś serio jest j*ty psychicznie. Źródło: byłem z nim na studiach na UG, był dwa roczniki niżej. Jego szczęście że wtedy nie były popularne kamerki w telefonach więc cokolwiek nie napiszę będzie podważone. Jego promotor to też niezłe ziółko.

Edit: mozecie zapytać pana doktora co oznaczają trzy strzałki i dlaczego kibole Lechii przekreślają je celtykiem.
  • Odpowiedz
@Pas-ze-mna-owce przecież nikt normalne nie chce by w Polsce istniały partie komunistyczne. Zdaje mi się natomiast, ze obecnie mamy ciut pilniejsze sprawy niż ugrupowaie, o którym nikt nie wie.

Natomiast z Brunem trzeba ostro bo głosi hasła sprzeczne z interesem Polski.
  • Odpowiedz