@Mariusz_z_Brighton: Zembaczynski to widać jako jest. Nie musi mówić. Są osoby od których głupota bije z twarzy. Mnie to bawi jak komuś jak komuś z zza granicy muszę tłumaczyć kim jest Wałęsa. To niesamowite, że tyle czasu minęło, a historia nadal zafałszowana.
@Mariusz_z_Brighton: a co jest w tym bardziej śmiesznego niż bosakowe gadanie że jp2 jest najważniejszy? Gadanie że to on obalił komunę to to samo co gadanie że sam Wałęsa obalił.
@brygadzistausmiechnietejpolski: gowno prawda, jeszcze jakbysmy mieli kogokolwiek na podmianke. Walesa w zachodnim spoleczenstwie to synonim bohatera, i mowienie o nim prawdy to niszczenie soft poweru. Wiec srasz na swoj kraj typie
Jakbys mial starego alkoholika co cie leje to tez bys brudy wynosil z domu? W sumie po co pytam
@Marakuja: masz z-----y tok myślenia. Lepiej kłamać? Zabawny jesteś. Dlatego jest jak jestem w zasadzie mnie to nie dziwi. Tak. Kłam, że jest super, że Wałęsa to bohater, a Twój stary to człowiek sukcesu bo wczoraj kupił czteropak harnasia.
Sramy na swój kraj udając, że tacy ludzie to bohaterowie. Sramy na swój kraj spolegliwościa wobec zachodu. Sramy na swój kraj godząc się na jego rozbiór społeczny i gospodarczy. Sramy na
#polityka
Obejrzyj sobie i zastanów się nad sobą i nad swoim życiem.
Jakbys mial starego alkoholika co cie leje to tez bys brudy wynosil z domu? W sumie po co pytam
Sramy na swój kraj udając, że tacy ludzie to bohaterowie. Sramy na swój kraj spolegliwościa wobec zachodu. Sramy na swój kraj godząc się na jego rozbiór społeczny i gospodarczy. Sramy na