Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1780
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +318
źródło: 1000005415
Pobierz

#vr #steam #valveindex #steamframe #pcmasterrace #linux #komputery
Tak więc nie ważne jak bardzo rewolucyjny będzie ten sprzęt, to jak będzie niedostępny dla większości ze względu na cenę, to niczego nie zrewolucjonizuje.
Bo sam w sobie nawet gdyby wyprzedzał epokę, ale to nic nie da, jak nie będzie zainteresowania twórców gier, aby cokolwiek pod niego zrobić.
Dodatkowo jeszcze będzie śledzenie gałek ocznych więc kolejny argument za. Jeśli cena będzie w okolicach 2500 zł to będzie dobrze. Jeśli coś w okolicach 4,5/5k to quest 3 będzie lepszym wyborem. Ciekawi mnie jeszcze software jak to wszystko zaimplementują, granie w gry
Soft to ma być steam os, znany z steam decka ale z dodatkowymi warstwami translacyjnymi pod ARM. Moc, to też będzie zbliżone pod Quest 3, wiec tutaj cudów nie ma co oczekiwac ale własnie, sledzenie gałek ocznych może zmniejszyć zużycie CPU/GPU.
@Bercik_Van_Fafaq: a w porównaniu do Vision pro? Bo poza wielowadziem to jednak okno aplikacji ostre i wyraźne + dość dobre sterowanie wzorkiem.