Aktywne Wpisy

Dorciqch +70
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
nervous_breakdown +396
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Dlatego poszukuje średniej klasy auta.
Gdyby był garaż dostępny to pewnie kupiłabym Mercedesa a skoro go nie posiadam to zastanawiam się nad Mazdą CX-30 albo BMW 116.
Wydaje mi się że te marki nikogo kuć po oczach nie będą no i mają dobrą ofertę. Szukam dodatkowej opinii. Może ktoś jeździ tymi autami?
Ps: Tak wiem, że używane auto byłoby najlepszą opcją w tym przypadku ale nie mam takiego doświadczenia i wolę pewne auto z salonu.
#samochody #motoryzacja
@Sin-: Odpowiedź na twoje pytanie jest bardzo prosta, to co ci najbardziej odpowiada. Poza tym trochę cię nie rozumiem. Wstrzymujesz się przed kupnem mercedesa ponieważ nie posiada garażu, ale jednocześnie zastanawiasz się nad kupnem bmw? Przecież to jest ta sama półka samochodów premium.
Te lepsze Mercedesy zaczynają się od 240-250 tys.
Auto będzie stać pod blokiem więc muszę to mocno brać pod uwagę.
@Sin-: Zależy czym dla ciebie jest ''lepszy mercedes'' jak chcesz taniej to poczekaj do wyprzedaży rocznika, styczeń-marzec. Rok temu c-klasę można było kupić za jakieś 160-180 tysięcy spokojnie taką dobrze wyposażoną. Audi A4 nawet za 140-150 tysięcy można bylo kupić bo A4 to teraz A5 i model wyprzedawali.
A kiedyś jak się sytuacja zmieni i będzie ten garaż to się kupi coś lepszego.
@kimunyest95 Dzięki Miras za propozycje. Obyczaje jeszcze.
@Sin-: Jak masz aż takie wątpliwości to nie wiem sklej sobie jakąś nową kia/hyundai może seata/skodę albo używkę po prostu i tyle. Też uważam, że kupowanie nowego auta ''pod blok'' jak to mówi mój ojciec jest bez sensu za bardzo.
Będę szukać garażu a jak nie znajdę to trudno.
Dzięki za porady.