Aktywne Wpisy
finch88 +172
Ta to poleciała XD
#p0lka
#p0lka
źródło: 1000072992
Pobierz
Lolenson1888 +565
Wiem, że śmianie się z czyichś nazwisk to poziom pierwszej klasy podstawówki, ale to silniejsze ode mnie w tym przypadku ( ͡º ͜ʖ͡º)
We Wrocku przyjmuje laryngolog Anton Konowałow, który w dodatku na Znanym Lekarzu ma jakieś negatywne opinie xD
#lekarz100k #konowalposting #heheszki #wroclaw
We Wrocku przyjmuje laryngolog Anton Konowałow, który w dodatku na Znanym Lekarzu ma jakieś negatywne opinie xD
#lekarz100k #konowalposting #heheszki #wroclaw
źródło: E3D1D4B6-7D8C-4A24-9262-2E25F204C635
Pobierz

W tym ze to kobiety dodaja mezczyznom motywacji i sily do dzialania cos jest. Wszyscy ktorzy cos osiagneli a ktorych znam mieli dziewczyny, zony albo chociaz przelotne liczne znajomosci. Ja przez 35 lat zycia nie bylem podrywany i w sumie nic nie osiagnalem. Zwykla robota na etacie. Zadnego hobby nie chce sie szukac, firmy zakladac, taka wegetacja troche. No chyba ze to blad poznawczy? #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: raczej jest odwrotnie. Ludzie z duzym libido maja ogolnie duzy naped do zycia, duze oczekiwania wobec zycia i siebie. Szukaja lepszych zarobkow, drozszych samochodow i
@WhiskyRomeo w sumie od tego masz żonę, po to bierzesz żeby cie wspierała itp
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
@mirko_anonim: ale mylisz skutek z przyczyną - dlatego że nic nie osiągnąłeś to też nie miałeś wielkiego powodzenia a nie że nie miałeś powodzenia dlatego nic nie osiągnąłeś xd
@mirko_anonim: a myślisz, że Ci w związkach mają inaczej? inaczej Ci powiem - jak ktoś ma w sobie tą iskierkę to często laska ją rozpala albo wymusza wręcz żeby facet się ogarnął i wskoczył na wyższy poziom
nie ma w tym nic złego, zawsze to tak działało
ale większość