Ja prdle wykopki lykna wszystko bez sprawdzenia cienia zrodla byle d-----c zydkom. A potem placz, hur dur, wyzywaja nas POLAKOW od antysemitow XD
Wpis randoma z indii ma 380 plusow i wiekszosc komentarzy "wiedzialem ze tak bedzie". Jak ma byc dobrze w tym gowno panstwie jak iq wiekszosci ludzi to 50. Poczulem sie troche jak w sekcji komentarzy atora.
@inkill o tak, tak, nie ma roznicy to ze cos powiedzial czy nie powiedzial, kogo to obchodzi jak moge d-----c zydkom. Wracaj do filmikow atora, widac ze fakty cie nie za bardzo interesuja XD
@inkill godzine temu oburza sie ze ktos wrzuca informacje nieprawdziwa z onetu, jednoczesnie nie ma nic do informacji nieprawdziwej jak mozna d-----c zydkom. Nie moge z ciebie gosciu XDD
@inkill typie oba znaleziska sa fakeami, a twoja nienawisc tak zaburza twoje logiczne myslenie ze nie jestes w stanie myslec logicznie. Gdzie masz dowod na to ze fikcja literacka? No tak zapomnialem, ciebie nie interesuja fakty XD W dupie mam czy to artykul o zydach, chinczykach czy przegrywach zyciowych, po prostu nie szanuje ludzi ktorzy nie spedza minuty zeby zweryfikowac czy to co czytaja jest prawda i lykaja wszystko jak leci.
Ja prdle wykopki lykna wszystko bez sprawdzenia cienia zrodla byle d-----c zydkom. A potem placz, hur dur, wyzywaja nas POLAKOW od antysemitow XD
Wpis randoma z indii ma 380 plusow i wiekszosc komentarzy "wiedzialem ze tak bedzie". Jak ma byc dobrze w tym gowno panstwie jak iq wiekszosci ludzi to 50. Poczulem sie troche jak w sekcji komentarzy atora.
#polityka #wojna #bekazprawakow #bekazpisu
źródło: temp_file244440157325845660
Pobierzźródło: Screenshot 2025-11-10 at 21-54-18 izrael wznowił ataki w strefie gazy - Szukaj w Google
Pobierzźródło: temp_file4340888071243098616
Pobierz