Wpis z mikrobloga

@JuanPablitoSegundo_2137: Nie znam się na mario ale zakładam że to jest gra na refleks, a każda gra na refleks według rumuna jest dla debili. Bo on myśli głową a nie dupą bęc i potrzebuje gier dla inteligentnych ludzi. Mario nie ma rozwoju postaci i matematyki więc się w ogóle nie kwalifikuje dla niego jako gra.
  • Odpowiedz
@Bujak: no właśnie nie wiem co on uważa na ten temat, obiło mi się o uszy że te gry które właśnie najbardziej bazują na refleksie jak lies of pi lub sekiro lubi najmniej a najbardziej lubi te stare dsy które jak kiedyś określił "klikasz unik i czekasz godzinę" ale czy to jest prawda to nie jestem przekonany na 100% bo to raczej bazuje na cudzych opiniach
  • Odpowiedz
wiecie co mnie bawi? To, że Ziemniula niby taki hardkor plejer, umie przejść sołsy z palcem w dupie, nohit a niech się podejmie prawdziwego czelendżu, np. Mario Lost Levels bez powerupów to taki c--j, Mateuszek wlepi bana, że w ogóle to zaproponowałeś

@JuanPablitoSegundo_2137: W to, że on jest jakimś proplayerem może wierzyć jedynie chyba tylko i wyłącznie ta jego widownia. Nie oszukujmy się więcej tytułów ogrywały kiedyś dzieci w szkole
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: ale nie musisz sie tu produkowac na temat skilla kiszaka. Juz bylo to analizowane i dowiedzione milion razy, ze rumun poza wykutymi soulsami, skillowo jest na poziomie dadgejmera co gra w 5 gier na rok :D
Mógłbym się założyć o milion pln, że jakbym miał opcję z nim zagrać w losowo wybrane 10 gier to bym go porobil bez mydla w co najmniej 8 (a ten zapas 2 sobie
  • Odpowiedz