Aktywne Wpisy

Daszka +1
#chcepogadac Nocne Polaków rozmowy. Co robicie? Lulacie?

wfyokyga +22
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file497302056630926366
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dariel chyba już sobie odpuścił odpowiedź na drugi film Kamilqa. Widział przyjęcie swojego pierwszego filmu, widział z pewnością ten film kiszaka o "faktach" i na 100% widzi jakie są obecne nastroje w sieci.
Stworzenie w tym momencie filmu w którym chociaż MINIMALNIE dałoby się wyczuć, że jest to materiał poświęcony obronie i/lub wybieleniu kiszaka, to praktycznie byłby samobój dla tak małego kanału.
Ja tam to rozumiem i nawet na swój sposób szanuje. Chociaż jeden ma w sobie jakieś resztki instynktu samozachowawczego.
LUDOS widzi,
LUDOS wie,
LUDOS was DO-MI-NU-JE
Komentarz usunięty przez moderatora
oczywiście będzie klasyczne zlanko bo brak argumentów doskwiera
W końcu w wyniku niesamowitej eskalacji przemocy (psychicznej) wobec ludologów, oberwała rykoszetem "niewinna" dziewczyna, która "ABSOLUTNIE" nie ma nic wspólnego z wyżej wspomnianym środowiskiem.
Straciła współpracę i w związku z tym pieniążki. Zatem przez ten "niesłuszny hejt" pogarsza sie jej sytuacja materialna. To są realne konsekwencje hejtu! Tu sie dzieją ludzkie dramaty!
Ckliwy i pełny manipulacji oraz niedopowiedzeń materiał pisze sie sam
Jak widać Ludolodzy dominują intelektualnie wykop, sami się oracie - wystarczy wam nie przeszkadzać.
LUDOS widzi, LUDOS wie, LUDOS was DO-MI-NU-JE!
Komentarz usunięty przez moderatora