Wpis z mikrobloga

#kiszak
Dariel chyba już sobie odpuścił odpowiedź na drugi film Kamilqa. Widział przyjęcie swojego pierwszego filmu, widział z pewnością ten film kiszaka o "faktach" i na 100% widzi jakie są obecne nastroje w sieci.

Stworzenie w tym momencie filmu w którym chociaż MINIMALNIE dałoby się wyczuć, że jest to materiał poświęcony obronie i/lub wybieleniu kiszaka, to praktycznie byłby samobój dla tak małego kanału.

Ja tam to rozumiem i nawet na swój sposób szanuje. Chociaż jeden ma w sobie jakieś resztki instynktu samozachowawczego.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marek-puczynski: Już zdążyłem o nim zapomnieć. W sumie to nie wiem po co i jak on ma odpowiadać, ale jakbym miał zgadywać to chodzi po internecie i szuka komentarzy w których ktoś grozi kiszakowi żeby obronić swój koronny argument o jakiejś eskalacji przemocy xD
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Zawsze może wykorzystać Amande jako dowód xD
W końcu w wyniku niesamowitej eskalacji przemocy (psychicznej) wobec ludologów, oberwała rykoszetem "niewinna" dziewczyna, która "ABSOLUTNIE" nie ma nic wspólnego z wyżej wspomnianym środowiskiem.
Straciła współpracę i w związku z tym pieniążki. Zatem przez ten "niesłuszny hejt" pogarsza sie jej sytuacja materialna. To są realne konsekwencje hejtu! Tu sie dzieją ludzkie dramaty!

Ckliwy i pełny manipulacji oraz niedopowiedzeń materiał pisze sie sam
  • Odpowiedz
@june_of_44: To w takim razie dlaczego mi każesz za każdego odpowiadać?
Jak widać Ludolodzy dominują intelektualnie wykop, sami się oracie - wystarczy wam nie przeszkadzać.
LUDOS widzi, LUDOS wie, LUDOS was DO-MI-NU-JE!
  • Odpowiedz