Wpis z mikrobloga

Przepisywanie tego syfu powinno być prawnie zakazane.
Nie dość że trwale nie pomaga, robi z czlowieka wypranego z emocji impotenta, to jeszcze przy próbach odatawienia sprawia, że stan pacjenta jest 10 razy gorszy niż przed bramiem leku.

Oczywiście konował nie powie o żadnych z tych uboków przy przepisywaniu leku, tylko będzie bredził, że to fajne bezpieczne tabletki

#ssri #depresja #psychiatria
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OddajButa123: No pierdzielisz głupoty bo a) żadnego potwierdzenia w badaniach nie podałeś, b) nie wiemy czy odstawiasz je dobrze czy "po swojemu", czy brałeś zgodnie z zaleceniami czy nie, c) jakie leki dostałeś na co, d) czy pomogły z czymkolwiek kiedy je brałeś czy nie, e) czy zastosowałeś się do pozostałych zaleceń czy chciałeś żeby lek zrobił wszystko sam, f) uogólniasz swój przypadek / przypadki inne na całą grupę.
No
  • Odpowiedz
@OddajButa123 które to badania? Możesz podać? @Geomemnon o tuż to! Do tego antydepresanty niczego nie leczą. One mają nieco tłumić emocje, żebyś we w miarę komfortowych warunkach mógł sobie poradzić ze źródłem problemu. Brałem 5 lat escitalopram. To ile nadrobiłem zaległości w życiu dzieki tym lekom to nawet nie zliczę. Ale wlasnie tutaj jest wazne to co powiedziales, nie można czekać aż leki zrobia robote za ciebie. Rok temu poszedłem
  • Odpowiedz