@szmichal: "poznałem wiele dramatycznych historii" niby skąd? założę się że jak wchodzi do szpitala to cały oddział jest dla jaśnie pana zamykany xD gość chodzi z bronią po sejmie i niby ze zwykłymi ludźmi miałby gadać? xD
@szmichal: Wożę matkę na chemię do dość dużego ośrodka. Widuję tam też leczących się więźniów w asyście służby więziennej. Niech Pan Zbyszek nie panikuje, w razie potrzeby na pewno służby zajmą się nim w odpowiedni sposób.
@szmichal: chętnie zobaczymy jakiekolwiek dokumenty to potwierdzające. Ale jestem pewien że po aresztowaniu biegli to stwierdzą. No bo przecież taki prawdziwy patriota by nie uciekał w chorobę!
@Pakulsky: więzień jest pod opieką państwa jak uczeń pod opieką szkoły. Nie może zejść podczas odbywania kary. Zero mial 10 lat na poprawę warunków osadzonych w więzieniach jesli były złe i nieludzkie
@szmichal: a jakiś niezależny lekarz tę jego diagnozę w sumie potwierdzał? Bo najwieksza beka by była, jak by się okazało, że zibi zero nigdy raczyska nie miał. W sumie mu tego życzę, rak to g---o, a on niech żyje długo - w pierdlu.
@szmichal a jak tam złodziej giertych i ucieczka do Włoch? Pan minister dobrze robi. Już się nie mogę doczekać jak wróci na stanowisko prokuratora generalnego.
@prawilny_prawak: co wy z tym giertychem xd jedyne co mu w 8 lat pis znalazło to naciągany polnord (tldr ziobrowa prokuratura zarzucała adwokatowi ze nie zrobil audytu finansowego spolki sporzadzajac umowe xd) a nienawisc do niego wmówili wam kanie, rachonie, telewizję republiki
Już się nie mogę doczekać jak wróci na stanowisko prokuratora generalnego.
@prawilny_prawak: się nie doczekasz, nawet jeśli PiS wygra to i tak Ziobro nie wróci, bo pis go już nie potrzebuje, a poczekaj jeszcze jak Orban p-------e wybory za rok to i Romanowskiego zobaczymy w celi obok zioberka.
źródło: 1000062577
Pobierzgość chodzi z bronią po sejmie i niby ze zwykłymi ludźmi miałby gadać? xD
@szmichal: łaka maka fą
@szmichal: chętnie zobaczymy jakiekolwiek dokumenty to potwierdzające. Ale jestem pewien że po aresztowaniu biegli to stwierdzą. No bo przecież taki prawdziwy patriota by nie uciekał w chorobę!
źródło: temp_file868641329402446987
Pobierz@prawilny_prawak: się nie doczekasz, nawet jeśli PiS wygra to i tak Ziobro nie wróci, bo pis go już nie potrzebuje, a poczekaj jeszcze jak Orban p-------e wybory za rok to i Romanowskiego zobaczymy w celi obok zioberka.