Wpis z mikrobloga

Siema,
Zastanawiam się nad zakupem tabletu. Mamy w domu jednego laptopa i brakuje nam drugiego urządzenia. Pomysł padł na tablet, bo jest poręczniejszy, a laptopa już mamy. Oboje używamy iPhone, ale ja mam zamiar spróbować androida soon, bo mnie iOS już irytuje po tylu latach.
Potrzebuję tabletu do przeglądania ogłoszeń, doktoryzowania się z budowy, excela, super byłoby planować na nim trasy na stravie lub mapy.cz, koniecznie musi działać Whatsapp. Nie chciałbym wydać więcej niż 1.000 zł. Dobrze by było mieć na nim dwa profile tak jak na laptopie, super na to pasuje, a dwa elektrośmieci mniej xd
Polećcie coś proszę. Jeśli nie ma żadnego dobrego na #android, to może być i #ipad
#tablet #elektronika
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Według mnie jeśli chodzi o funkcjonalność i wsparcie to iPad będzie lepszym wyborem, nie masz tam co prawda profili jak na Windows. iPad 11 generacji do takich rzeczy da radę. W promocjach za 1400zł idzie dostać więc trochę ponad budżet lub szukać 10 generacji, choć w przyszłym roku ma być 12gen to dołożyłbym do nowszego i miał dłuższe wsparcie.
  • Odpowiedz