Aktywne Wpisy

Moonman +3
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 36.3% (382)
- w bryle domu 63.7% (671)

wykop +8
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz

Leśny napisał mi, żebym wysłał mu hamaki żeby mógł ocenić czy są do naprawy. 5 września wysłałem hamaki, 9 września dostałem informację, że hamaki nadają się do naprawy i podał cenę wraz z przesyłką. Przelałem pieniądze i od tamtego czasu wiadomości wyglądają jak na screenie. W pewnym momencie jak mi nie odpisywał w pierwszym wątku na mailu, napisałem kolejne zapytanie już przez stronę "ZanocujwLesie", gdzie przez chwilę mi odpisywał.
Na telefon i SMS nie odpowiada.
Piszę to jako ostrzeżenie, ale też z nadzieją, że może ktoś go zna i jest w stanie pomóc mi w odzyskaniu hamaków
zanim moderacja mi usunie post - firma z tego co kojarzę nie jest objęta RODO, każdy może sobie znaleźć adres, czy numer telefonu i NIP, więc nie muszę tego zamazywać
#hamak #bushcraft #zanocujwlesie #rower #bikepacking #namiot
źródło: Bez tytułu
PobierzProblem tylko jest taki, że dostałem informacje jakoby hamaki były naprawione, więc nadanie ich w paczkomacie nie powinny być dużym problemem. Gdybym dostał informację o powodzie opóźnienia (teraz i tak po sezonie, więc czy mi przyjadą za tydzień czy za 3 miesiące różnicy mi chyba nie robi), to mógłbym