Wpis z mikrobloga

Czy wierzenie w datę premiery GTA VI, to poziom naiwności garnków za 5k, czy może g^wnocoinów, które szybciej znikają, niż się pojawiają?

Jako gracz nie mam się z czego cieszyć, ale jako człowiek ze zwierzęcymi zachowaniami mam dziką satysfakcję z bycia #kiedywyjdzietobedzieteam.
Gimby pamiętajo jak to było z GTA V: niektórzy szybciej mieli wersję "zwitamizowaną", niż oryginalne kopie, bo takie były problemy z instalacją. xD

✅ Przeszliśmy przez trailery (i kolejny prawdopodobnie też będzie).
⚠️ Jesteśmy na etapie ogłaszania daty premiery co jak widać traci swoją rzetelność
⏭️ Czekamy na rozpoczęcie preordera
⏭️ Czekamy na rozpoczęcie udostępniania dostępu do gry (co w teorii powinno zgrać się z ogłoszoną datą premiery)
⏭️ Czekamy na rozpoczęcie faktycznej rozgrywki

Mam dziką bekę z tych co nadal szukają liczbowych przesłanek odnośnie dat premiery i inych rzeczy. Na początku było to intrygujące, może i miało momentami sens, ale im więcej było zmian, tym bardziej było to naiwne wyglądając na szukanie klików oraz wyświetleń. Ciekawe czy niektórzy dalej będą wierzyć w to co pisze wydawca śmiejąc się z wyśmiewania ich łatwowierności, czy jednak przemyślą delikatnie sprawę.

Oczywiście, na deser wrzucą w ciągu najbliższych tygodni (a może dni) trailer/gameplay z mechanikami gry i wszyscy zapomną, że ma wyjść jakaś gra skupiając się na każdym pikselu każdej klatki wrzuconego video.

#gtavi #gta6 #gtav #gta #gry
Kolarzino - Czy wierzenie w datę premiery GTA VI, to poziom naiwności garnków za 5k, ...

źródło: gtszsc

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jako gracz nie mam się z czego cieszyć, ale jako człowiek ze zwierzęcymi zachowaniami mam dziką satysfakcję z bycia #kiedywyjdzietobedzieteam.

@Kolarzino: To akurat jest prawda. Jakby w sumie jak już tyle ludzie czekają to co im zmienia w życiu czy ta gra wyjdzie na początku 2026 roku czy pół roku poźniej na przykład. Już nawet nie pisząc o tym, że i tak ogrom ludzi w to nie
  • Odpowiedz