Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +9
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Jako gracz nie mam się z czego cieszyć, ale jako człowiek ze zwierzęcymi zachowaniami mam dziką satysfakcję z bycia #kiedywyjdzietobedzieteam.
Gimby pamiętajo jak to było z GTA V: niektórzy szybciej mieli wersję "zwitamizowaną", niż oryginalne kopie, bo takie były problemy z instalacją. xD
✅ Przeszliśmy przez trailery (i kolejny prawdopodobnie też będzie).
⚠️ Jesteśmy na etapie ogłaszania daty premiery co jak widać traci swoją rzetelność
⏭️ Czekamy na rozpoczęcie preordera
⏭️ Czekamy na rozpoczęcie udostępniania dostępu do gry (co w teorii powinno zgrać się z ogłoszoną datą premiery)
⏭️ Czekamy na rozpoczęcie faktycznej rozgrywki
Mam dziką bekę z tych co nadal szukają liczbowych przesłanek odnośnie dat premiery i inych rzeczy. Na początku było to intrygujące, może i miało momentami sens, ale im więcej było zmian, tym bardziej było to naiwne wyglądając na szukanie klików oraz wyświetleń. Ciekawe czy niektórzy dalej będą wierzyć w to co pisze wydawca śmiejąc się z wyśmiewania ich łatwowierności, czy jednak przemyślą delikatnie sprawę.
Oczywiście, na deser wrzucą w ciągu najbliższych tygodni (a może dni) trailer/gameplay z mechanikami gry i wszyscy zapomną, że ma wyjść jakaś gra skupiając się na każdym pikselu każdej klatki wrzuconego video.
#gtavi #gta6 #gtav #gta #gry
źródło: gtszsc
PobierzTe obecne przesuwanie premier to tylko mydlenie oczu.
@Kolarzino: To akurat jest prawda. Jakby w sumie jak już tyle ludzie czekają to co im zmienia w życiu czy ta gra wyjdzie na początku 2026 roku czy pół roku poźniej na przykład. Już nawet nie pisząc o tym, że i tak ogrom ludzi w to nie