Wpis z mikrobloga

#kiszak @WalczeZaWolnosc szczerze nie rozumiem twojego zachwytu nad tym że kanał Maćkazczatu spadł serio. Powstaną na kanwie tego kanału inne które będą pokazywać zachowanie twojego pana ale nie to jest głównym sukcesem. Podniecasz się że kiszak wygrał ale prawda jest taka że przegrał sromotnie i raczej nic już go nie uratuje, dlaczego ? Stracił reputację która z początku miał, twórcy internetowi toczą z niego bekę a sam rumun coraz bardziej zamyka środowisko tych wszystkich swoich pacjentów dzięki czemu stanie się drugim carrionerem. Żadne kasowanie kanału czy uciszanie ludzi nie sprawi, że rumun zyska rację. Raz straconej reputacji się nie odzyska-moze ja podreperować ale będzie krucha jak jego psycha.
A co do jego wyznawców- daleko mi od oceny wizualnej ludzi ale wszystkich was charakteryzuje nietypowy wygląd lub pewne defekty intelektualne które próbujecie zamaskować bogatym językiem wypowiedzi (często używając słów i porównaj których znaczenia nie znacie) zamiast psuć społeczność giereczkowa i internetowa ogólnie weźcie się za siebie-wyjdzcie z kolegami, poczytajcie jakąś ciekawą książkę lub pograjcie w gierkę (i postarajcie się ja ukończyć nie jak dickussa) a może i poruchacie. Frustracja i zamykanie się w bance manletow takich jak wy nie pomoże a pogłębi problem.
Miłego dnia i smacznych ziemniaczków
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wątpię, że jakikolwiek kanał wbije się w algorytmy tak jak to zrobić kanał @kto-wie-ten-wie32 <- mega spoko mordka i kreatywna tak jak ludzie których materiały wstawiał. Filmy muszą mieć kreatywne tytuły tak jak wszystko.
Po prostu wątpię, że znów coś wskoczy na takie obroty. Jakby oryginalnemu twórcy się znów chciało i zrobił by to zgodnie ze sztuką i ToS YouTube to pewnie miałoby to sens, ale wygląda na to że ma
  • Odpowiedz
@NathirMajster: czemu wy w ogole wchodzicie z nim w interakcje? Przeciez chlop trolluje i nawet tego nie ukrywa (a jesli nie to nie nadazam za tymi procesami myslowymi).
  • Odpowiedz
Nigdzie nie bronię kiszaka, bardziej atakuje ameb

@WalczeZaWolnosc: Typie, ale każdy kto tu przychodzi od Kiszaka pisze, że nie broni Kiszaka. Myślisz, że jesteś pierwszy? Jeszcze zazwyczaj staracie się pozować na obiektywnych, żeby to was od razu z błotem nie zmieszali. Znamy te numery kolego.
  • Odpowiedz