Wpis z mikrobloga

A moze ja naprawde jestem chory na ADHD i dlatego ten bupropion lub metylofenidat dzialaja na mnie wyraznie pozytywnie, a te problemy w szkole czy w pracach byly od tego adhd, brak koncentracji/skupienia/dokladnosci/szybka niechec i rezgynacja, gonitwa mysli itp. #przegryw
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MIREK_FAJFUS widzę, że jesteś jednym z tych co wiedzą wszystko o wszystkich, niby chlop ale jak baba ( ͡° ͜ʖ ͡°) moze powinieneś zostać milicjantem, co? Ja nie wiem czy on gej czy nie, c--j mnie obchodzi to co kto robi w swoim domu i jak lubi, ważę jest dla mnie to, by być dobrym czlowiekiem z zasadami a ty już jestes spalony na starcie, gratulacje.
  • Odpowiedz
@MIREK_FAJFUS ja? Mylisz pojęcia leszczyku, ja was tylko wyjaśniam aż miło, jak bede chciał sie zesrać to dam Ci znać. Nie jestem tu od wczoraj i to nie pierwsze konto, wiem kto jest kto, to wlasnie ty się zesrałeś a ja cie biorę na miękko ()
  • Odpowiedz
@MIREK_FAJFUS ale tekst o zesraniu świadczy rtlko o tym jakim jesteś dzbanem i nie masz nic do powoedzenia, kocham wyjaśniać takich "patusow" jak ty, bo taki leszcz jak ty to dla mnie patus, jestes patusem, ale rozumiesz? XD to wlasnie my... mniejsza nara patusie
  • Odpowiedz