Wpis z mikrobloga

Ej, jestem świeżo po obejrzeniu sezonu 1 i 2. Teraz oglądam aktualny na bieżąco i mam pewną rozkmine:
1. Dawać normalnych ekspertów, aktualne ekspertki to nawet porządnie wysłowić się nie potrafią, cytuję botoksiare, "jakby e no bo wiecie ja się tego uczyłam, uczyli mnie tego w szkole e psychoterapii, eee i wiecie siedzieć w milczeniu to we jest trudne". Mosak to był gość, k---a jak mi go brakuje, wjeżdżał z buta w tych gamoniów i próbował prostować co się dało. A teraz przyjdzie taka lambadziara i w zasadzie pierdzieli trzy po trzy
2. Powrót lektora byłby złotem, bo bez lektora to przecież, tych nowych odcinków to powoli nie da się oglądać, ten sezon jest wybitnie nudny, a ja jestem z osób, co raczej lubią te rutynę tych par itd.
3. Kiedyś to szybciej szli w ślinę i ten teges, tutaj InPost to zabiera się jak pies do jeża. Chłopie masz 40 lat, masz już mało do stracenia.
Koniec. Nudny odcinek, ale scena końcowa to był majstersztyk, złoty mosak dla montażysty się należy jak psu buda.
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tommy_Cares: proszę. To że obecne ekspertki to śmiech na sali nie oznacza, że Mosak gadał z sensem. Był uprzedzony do kobiet, z kolei botoksiara jest uprzedzona do kobiet (naskakuje na Karolinę, wcześniej na Agatę że ma wypytywać o syna Boczka - tego samego syna co teraz nawet nazwiska nie ma po ojcu i nie przywiózł mu pamiątki z wakacji).
  • Odpowiedz
@FoorX jestem rownolegle w trakcie 9 sezonu i naczytalem sie na tagu, ze rzesiara to, rzesiara tamto, ale moim zdaniem aptekarz to jest dramat. chlop chyba byl kompletnie zagubiony faktem, ze ona sie spoufala, non stop cholernie zestresowany jakby z kobieta wczesniej nigdy nie obcowal. come on, poszli do programu gdzie paruje sie malzenstwa. ludzie w malzenstwie nie rozmawiaja jak petent z urzedasem. i to jego "hehe" na koniec kazdego zdania...
  • Odpowiedz