Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +50
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
mlody_sarmata_ +487
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mam wrażenie, że tylko dlatego że PIS / Konfederacja / #kanalzero bronią Rymanowskiego to ludzie na przekór będą go teraz cisnąć xD A w ogóle już szczyt że dużo ludzi broni Dorotkę Wysocką tylko dlatego, że Stanowski ją atakuje xD
Tak jak nie cierpie kanału zero tak akurat Dorota Wysocka to poziom poniżej Kanału Zero, tak samo jak nie lubię prawicy PIS / Konfa / Kanał Zero tak tutaj nie rozumiem zachwytu nad atakiem na Rymanowskiego skoro to jeden z nielicznych sensownych dziennikarzy, co z tego że lubi bardziej prawicę od lewicy?
#polityka #sejm #4konserwy #neuropa
Najpierw wyszedł atak ;)
Rymanowski zamiast Tuskowi rzucić koło ratunkowe gdy ten gadał bzdury tuż przed wyborami - to kontynuował zadawanie pytań... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bo ja jako fan tuska i tak biorę stronę Rymanowskiego > Newseek a sam Tusk powołując się na Murańskiego się osmieszył i wyszedł na schizofrenika xD
Widocznie nie jesteś fanatykiem.
Rymanowski pozwolił Tuskowi się ośmieszyć. Wiedział doskonale, że się ośmiesza i mógł to powstrzymać ¯_(ツ)_/¯ taka prawda
Więc naturalnie fanatycy mają do Rymanowskiego o to żal. Jakbyś kochał Tuska wystarczająco mocno to też byś miał. Może ty pisowiec jesteś xdddd
Poczytałem komentarze na lewackich kanałach YT i zawsze pojawia się motyw wyzywania rymanowskiego od pisowca.
Czyli generalnie standard - dla lewaka jak nie jesteś całkowicicie za nimi, jesteś przeciwko nim, trzeba cię zniszczyć i zcancelować.
Tylko że jełopki wciąż nie ogarniają, ze to już nie działa i zamiast cancelować gościa, robią mu tylko reklamę.
Kanał zero tak samo wypromowali xD
Dla normalnych ludzi to dobrze, bo
A krytyka Rymanowskiego zaczęła się w Internecie, a