Wpis z mikrobloga

W sumie to nie kumam - czemu fani Tuska/Lewicy/Razem tak jadą po Rymanowskim? Nie mówię o mediach tylko o ludziach

Mam wrażenie, że tylko dlatego że PIS / Konfederacja / #kanalzero bronią Rymanowskiego to ludzie na przekór będą go teraz cisnąć xD A w ogóle już szczyt że dużo ludzi broni Dorotkę Wysocką tylko dlatego, że Stanowski ją atakuje xD

Tak jak nie cierpie kanału zero tak akurat Dorota Wysocka to poziom poniżej Kanału Zero, tak samo jak nie lubię prawicy PIS / Konfa / Kanał Zero tak tutaj nie rozumiem zachwytu nad atakiem na Rymanowskiego skoro to jeden z nielicznych sensownych dziennikarzy, co z tego że lubi bardziej prawicę od lewicy?

#polityka #sejm #4konserwy #neuropa
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kwiat_pustyni626: ale mi bardziej chodzi o zwykłych ludzi wykopków itd

bo ja jako fan tuska i tak biorę stronę Rymanowskiego > Newseek a sam Tusk powołując się na Murańskiego się osmieszył i wyszedł na schizofrenika xD
  • Odpowiedz
@elo_kebab

Widocznie nie jesteś fanatykiem.
Rymanowski pozwolił Tuskowi się ośmieszyć. Wiedział doskonale, że się ośmiesza i mógł to powstrzymać ¯_(ツ)_/¯ taka prawda

Więc naturalnie fanatycy mają do Rymanowskiego o to żal. Jakbyś kochał Tuska wystarczająco mocno to też byś miał. Może ty pisowiec jesteś xdddd
  • Odpowiedz
@elo_kebab: Też mnie ciekawiło.
Poczytałem komentarze na lewackich kanałach YT i zawsze pojawia się motyw wyzywania rymanowskiego od pisowca.
Czyli generalnie standard - dla lewaka jak nie jesteś całkowicicie za nimi, jesteś przeciwko nim, trzeba cię zniszczyć i zcancelować.
Tylko że jełopki wciąż nie ogarniają, ze to już nie działa i zamiast cancelować gościa, robią mu tylko reklamę.
Kanał zero tak samo wypromowali xD
Dla normalnych ludzi to dobrze, bo
  • Odpowiedz
@elo_kebab: Jak na razie to skrajni prawicowcy się zesrali bo jakaś gazetka wyjaśniła bzdury gościa Rymanowskiego. Gości zwyczajnie zrobił kiksa i jest już zakładnikiem skrajnej prawicy
  • Odpowiedz
@elo_kebab: pomijając Twoje fikołki, że tuskowcy robią na złość konfederacji (gdzie według tej logiki jest raczej odwrotnie, bo sprawa zaczęła się od krytyki Rymanowskiego, a nie jego obrony xD) to jak Rymanowskiego jako człowieka lubię, ale jego wywiady stały się żenujące i niestrawne, bo w nich nie robi żadnej kontry. Stał się drugim Żurnalistą, który też robi za potakiwacza. No i tyle.

A krytyka Rymanowskiego zaczęła się w Internecie, a
  • Odpowiedz