Aktywne Wpisy

diamondhands +16
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane
mcsQ +16
poprosiłem Gemini aby pomogl mi zmigrowac dane z jednej bazy do drugiej, excel do JSONa. Patrze co tam wyplul i mowie k---a cos tu mi nie gra polowa danych, a ten: XD. J--a _ NY uwazajcie z tym AI.
#ai #gemini #programista15k
#ai #gemini #programista15k
źródło: image (6)
Pobierz

@mirko_anonim: był jakiś konkurs na najbardziej s-----------o moda czy jakim cudem ktoś go wybrał?
@mirko_anonim: Ten portal schodzi na psy. Wpis nie śmierdzi ani trochę baitem, bo mirek opowiada jakie to miłe uczucie jeśli otrzyma się atencję, nie będąc ładnym i że to wspaniałe, trudno dostępne uczucie. Gdzie tu bait? Upośledzona umysłowo moderacja przepuszcza baity jak to np jakiś zdradzony normik wybaczył 100 razy zdradę i robi minetę po czadzie i coś takiego przechodzi. Gdyby
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
@mirko_anonim: ale co jest w tym zabawnego lol. przecież to oczywiste że jak nie masz danego problemu to się nad nim za bardzo nie zastanawiasz, a jak ci coś doskwiera to skupiasz na tym swoja uwagę.