Wpis z mikrobloga

✨️ Zazdrość i samotność w relacjach
Zazdroszczę ładnym ludziom powodzenia dla samego faktu, że to jest po prostu przyjemne i miłe. Pamiętam jak jeszcze próbowałem swoich sił na #tinder #badoo to z poczucia desperacji pisałem do lasek 4/10 wieki temu i gdy (jak na tamte czasy) udawało się uzyskać jakieś zainteresowanie to sprawiało mi przyjemność poprowadzenie rozmowy tak żeby się zaangażowały. Nie planowałem spotkania ale sam fakt, że coś tam próbowały podrywać, angażować się, wypisywać, jakieś opisy co byśmy wspólnie teraz robili to bardzo mnie budowało. Właściwie to byłem mega samotny i marzyłem o byciu w relacji ale samo to uczucia bycia pożądanym mi wystarczyło i nie chciałem nawet więcej. Teraz pomyślcie sobie co muszą czuć na codzień faktycznie ładne osoby. Gdybym na codzień miał taką dawkę endorfin to nawet nie chciałbym wchodzić w #zwiazki bo miałbym powera żeby robić swoje jak po dobrej dawce kofeiny...

#przegryw #samotnosc #depresja #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Tak by było, ja byłem tą dopaminą.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Notatka moderatora: Tak by było, ja byłem tą dopaminą.

@mirko_anonim: Ten portal schodzi na psy. Wpis nie śmierdzi ani trochę baitem, bo mirek opowiada jakie to miłe uczucie jeśli otrzyma się atencję, nie będąc ładnym i że to wspaniałe, trudno dostępne uczucie. Gdzie tu bait? Upośledzona umysłowo moderacja przepuszcza baity jak to np jakiś zdradzony normik wybaczył 100 razy zdradę i robi minetę po czadzie i coś takiego przechodzi. Gdyby
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: właśnie wracam z targów, na stoisku u nas pracował taki śliczny aniołek, 19 lat dziewczyna. Tylko dzięki swojej urodzie już twraz zarabia ponad tysiąc zł za 7 godzin rozdawania ulotek i proponowania kawy gościom xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zdyscyplinowany-narrator-97: To jest zabawne, bo ładni i normalni ludzie nie mają takich rozkmin. Za to widać po wykopie i tym na co wykopki narzekają, że im brzydszy człowiek tym bardziej jest obrażony, że ładni ludzie nie są nim zainteresowani. Nikt normalny też nie analizuje tak dokładnie wyglądu innych ludzi, nie robi żadnych skał itd. Zwyczajnie brzydcy ludzie kompletnie nie chcą się z sobą spotykać i się wręcz nawzajem nienawidzą.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
  • Odpowiedz
To jest zabawne, bo ładni i normalni ludzie nie mają takich rozkmin.

@mirko_anonim: ale co jest w tym zabawnego lol. przecież to oczywiste że jak nie masz danego problemu to się nad nim za bardzo nie zastanawiasz, a jak ci coś doskwiera to skupiasz na tym swoja uwagę.

że im brzydszy człowiek tym bardziej jest obrażony, że ładni ludzie nie są nim
  • Odpowiedz