Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +82
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

A czemu?
Całość w linku. ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://x.com/Thorkill65/status/1985295286722326715?t=eaTXzuKg5jrtVR6W8alYUw&s=19
#ukraina
267km2 DSa to ostre zaniżanie nawet jak na nich. Jestem ciekaw jak chcą zamieść pod dywan listopad w którym na 99% Rosjanie zajmą zarówno Pokrowsk, Kupiańsk, wschodni brzeg Oskołu, plus jeszcze są takie miejsca na mapie DS które wszyscy już kolorują tylko nie oni (np.:na południe od zbiornika Kleban-Byk). No chyba że walną miesiąc z grubo ponad 1000km2 strat terenowych, ale po takiej akcji to może znowu wbić SBU xD