<jakiekolwiek oskarżenie wobec jakiegokolwiek pisiora istnieje>
PRZEŚLADUJOM MNIE, to jest polityczna zemsta Tuska. Ja nic nie wiedział, nic złego nie zrobił. Poza tym, ja mam dzieci/jestem chory, mnie nie wolno zamykać. Ponadto, uważam, że jestem niewinny ale s-------e za granicę, tak na wszelki wypadek xDDD
@dobry-informatyg już nawet gangusy typu wielki bu czy majtczak są politycznie prześladowani. Niedługo mandat za przejście na czerwonym będzie polityczną represją w tym kraju z kartonu XD
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
PRZEŚLADUJOM MNIE, to jest polityczna zemsta Tuska. Ja nic nie wiedział, nic złego nie zrobił. Poza tym, ja mam dzieci/jestem chory, mnie nie wolno zamykać. Ponadto, uważam, że jestem niewinny ale s-------e za granicę, tak na wszelki wypadek xDDD
#bekazpisu #heheszki
@dobry-informatyg: zakop za nieprawdę, bo nie padło nic o patriotyzmie i wierze katolickiej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)