Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Jakoś mi smutno od kilku dni.
Mam fajną pracę, gdzie mam dużo kontaktu z młodzieżą, dobrze się w tym bawię i nawet coś zarabiam. Jednocześnie jestem doceniany na bieżąco.
Ale też doceniany za to, co robię, jako funkcja, nie jako człowiek. Brakuje mi, żeby raz na jakiś czas ktoś zapytał, co słychać, gdzieś ze mną wyszedł.
Oczywiście, mam kochaną psicę. Mam też rodziców.
Ale nadal brakuje.
Już nawet nie mówię o #rozowypasek
A "depresja" przychodzi czasem w różnym momencie życia i choćbyś wszystko miał - to będziesz odczuwał pustkę. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ale nie widać po niej
źródło: temp_file860306813893937265
Pobierzswojej mniej
bardziej rodziców i Bryzi
@Project_Im_Not_Going_In :( szkoda
Jakby staram się robić fajne rzeczy i te rzeczy są fajne, są doceniane. Ale ja nie jestem postrzegany jako fajny poza tymi rzeczami.
Chyba racja.
@Project_Im_Not_Going_In z cierpieniem bez przesady, trochę smutku to jeszcze nie cierpienie
Od 4 m-cy na l4 bo idiota potracił mnie na przejściu. Mam komplikacje łokcia i nadgarstka. Problem z kolanem. I tak bujam się od lekarza do lekarza bo na nfz leczą sami matoły, a prywatnie jest drogo ale za to jakość leczenia podobna. Jeszcze dostalem za ten okres tylko okolo 4 tys odszkodowania, a koszty życia są u nas jak na zachodzie europy. Dodatkowo utknąłem w