Aktywne Wpisy

izimizixdd +5
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mlody91pl +2
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-drony-nad-wojskowym-lotniskiem-w-belgii-ruch-ministerstwa-ob,nId,22449875
źródło: 1000046366
Pobierz@JemKredki1983: no zobaczymy jak to będzie z tym hajsem dla Ukrainy. USA już go nie daje a Europa ma swoje problemy finansowe.
The Economist alarmuje, że Ukrainie może zabraknąć pieniędzy na wojnę, już w marcu 2026, jeśli się nic nie zmieni.
@JemKredki1983: wspierać będą wspierać. Problem w tym, że to może nie wystarczyć i na to zwraca uwagę The Economist.
@JemKredki1983: to dobrze. Odwaga to pierwszy krok do zwycięstwa. Oby nie zabrakło kolejnych kroków.
@JemKredki1983: to czemu Ukraina jeszcze nie dostała Tomahawków i pocisków Taurus?
@JemKredki1983: nie mogę się doczekać
@jest_agrest-nie_ma: co tam jest clickbaitowe?