Wpis z mikrobloga

#przegryw z obserwacji po powrocie z grobów:dużo ludzi nie takich młodych z twarzy może koło 40 malutkie dzieci ma ,i sporo niebrzydkich facetów za rękę z 3/10 grubymi kobietami
Dobrze że już w domu
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Miteora: gdzie ci niebrzydcy faceci? Ja zazwyczaj widze brzydkich, ulanych, lysych dziadow z fajnymi babeczkami kolo 40 xD czasem mam wrazenie, ze niektorzy faceci chyba nie sa w stanie ocenic atrakcyjnosci innego faceta, tzn. mysla, ze brzydki facet to normalny facet i zasluguje na modelke. Podczas gdy wiekszosc Polakow-facetow jest brzydkich, maja damskie rysy twarzy i nie sa atrakcyjni na rynku matrymonialnym. Za to kobiety maja kobiece, delikatne rysy i
  • Odpowiedz
@Arivederczi skoro inni nie potrafią dobrze ocenić, to skąd ty wiesz, że dobrze oceniasz?
Ja w gimnazjum miałem takie jak sie możemy im podobać, ale z czasem zmieniłem zdanie, bo istnieje coś takiego jak makijaż, bez niego większość kobiet wygląda jak 14 letni chłopcy z długimi włosami
  • Odpowiedz
@Arivederczi: fajne babeczki? Ja tam widzę że sporo kobiet ma jakąś nadwagę(czasami otyłość), takie sobie twarze, gdzie kompleksy zakrywają makijażem. Gdyby nie makijaż to przypuszczam, że wiele z nich by wyglądało bardzo słabo.
Mężczyźni z reguły też przeciętne rysy twarzy, z wagą jest u nich różnie.
  • Odpowiedz
@kill15you: nie, i ci mezczyzni i te kobiety wygladaja tak samo. A kobiety z natury maja wiecej tkanki tluszczowej - do utrzymania ciazy. Jak nie jestes w stanie tego zaakceptowac to jestes gejem. Ruchaj facetow, ktorzy nie magazynuja tluszczu i nie bedziesz p-------l farmazonow. Baba musi miec c-c, brzuszek i tylek. Inaczej w ciaze nie zajdzie.
  • Odpowiedz
@Arivederczi: o czym Ty gadasz... przecież jest różnica między nadwaga a wagą w której kobiety wyglądają atrakcyjnie. Jakoś najatrakcyjniejszym laskom nie odkłada się tłuszcz na twarzy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I te dziewczyny się nie obżerają albo nawet ćwiczą. Z tym, że większości się nie chce. I dopóki są młode wyglądają nawet ok, ale potem zaczyna się przyspieszony zjazd w dół. Wiesz dlaczego?
Bo spada metabolizm, tłuszczu się coraz więcej odkłada
  • Odpowiedz
@Arivederczi @Rysiek1534:

Nie mogę już edytować poprzedniego więc dodam:
Faceci mają znacznie trudniej żeby być uznanym za atrakcyjnych, bo muszą się nachodzić specyficzne cechy i część z nich w ogóle nie da się zmienić. One dzielą facetów na atrakcyjnych(garstka, za którą latają nie ważne co by im złego zrobili), akceptowalnych(którzy muszą się starać i może dostąpią łaski jak zaspokoją zachcianki królewny) i nieakceptowalnych(jak jesteś w tej grupie to nawet
  • Odpowiedz