@TenXen47: no tak, lewactwo i platforma są zadowolone z tego co dzieje się na zachodzie i prowadzą nas tą samą, sprawdzoną drogą, a Konfa tego nie chce to będą wykopywać- wszystko się zgadza.
@TenXen47: Ciekawe czy Brytyjczycy na reddicie wrzucają telefony nawiedzonych pisowskich dziadków do Republiki pieprząc że w Polsce panuje ''reżim Tuska'' xD
jak to jest, że wyzywacie konfiarzy o tym, że robią na zmywaku w UK a potem taki @TenXen47: czy @MarianoaItaliano piszą wysrywy, że konfiarze uja tam wiedzą co w tym UK się dzieje xD Sam mam sporo znajomych w Londynie czy z PL czy z innych krajów i sami przyznają, że jest tam ch.jnia z imigrantami z dzikich krajów.
Ja sam jestem wkurviony na berkowicza bo to złodziej itd
@Protectorx: Jeżeli liczysz że ewentualnie dojście Konfederacji do władzy zmieni coś w temacie importu imigranckiej taniej siły roboczej z trzeciego świata do Polski to się grubo mylisz. Ktoś musi zapieprzać na produkcji i to jest nieuniknione zjawisko dopóki będzie taka niska dzietność w Polsce, zresztą całego Zachodu się to tyczy.
Co do UK - mieszkam tu prawie 18 lat, widzę pewne zmiany na gorsze, owszem - ale to co widzę
https://wykop.pl/link/7822275/telefon-przerazonej-brytyjki-nie-rasizm-jestesmy-sparalizowani-strachem
#polityka #polska #bekazprawakow #bekazkonfederacji #uk
@Nieudane_mysli_manleckie: brak weryfikacji źródeł, wykopywanie jakiegoś randomowego gówna byleby było zgodne z ich biasem
@TenXen47: Zaraz obok wiszą dwa screeny z losowych miejsc w Niemczech i Polsce jako dowód karczowania lasów w Polsce xd
Ja sam jestem wkurviony na berkowicza bo to złodziej itd
Co do UK - mieszkam tu prawie 18 lat, widzę pewne zmiany na gorsze, owszem - ale to co widzę