Aktywne Wpisy

wykop +9
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz
zt_im +823
Minęły 4 lata od kiedy docieplałem poddasze, żona dalej nie wie że kroi chleb nożem do wełny mineralnej xD
#zonabijealewolnobiega
#zonabijealewolnobiega
źródło: image
Pobierz

Jak słucham bosaka i zandberg, to na bosaka nawet mógłbym głosować gdyby nie te jego anty unijne wysrywy.
Zandberga bym zamknął za propagowanie totalitaryzmu
@kochamcovid: wolę Kato szura niż komunistów. Jestem bardzo antyklerykalny, ale wszystko jest lepsze od komunizmu.
Zandberg to PiS na sterydach.
@wypok_wypok: nie, nie lubię ruskich xD
@kochamcovid: to jest mniejsza wada niż komunizm.
Niech ten @Latarenko przekaże wyżej że jeżeli #konfederacja zadeklaruje nie wychodzenie z UE to będzie miała mój głos i innych.
I teraz sobie wyobraz,że w Danii małżeństwa lekarzy nie stać na dentystę. Do tego muszą podnajmować pokoje pod Airbnb.
Z podatkami idzie to zexwszystko jest horrendalne drogie.
A w Bułgarii masz sporo małych biznesow. W Danii tego
@moj_wykopowy_login: przecież to populiści XD Ty im wierzysz?
A komu można wierzyć poza pisem? Pis, niestety, spełnia swoje obietnice. To pierwsza partia od momentu początku mojego śledzenia polityki (połowa lat 90), która tak robi.
Polak jest przeklęty. Gdy wreszcie sobie wymodlił "słownego" polityka, to trafiło na pis XDDD JAkbyśmy wszyscy byli bohaterami filmu Bedazzled.
Więcej uwagi poświęć na ich czyny, zamiast na ich słowa.
Teraz to licytujesz się z innymi - które plewy lepsze.
Może te od "kawiorowego lewicowca", a może te od "prawicowego narodowca" o niejasnych powiązaniach.
A plewy to po prostu plewy.