Wpis z mikrobloga

@wypok_wypok: Myślę, że Braun oczywiście jest autentycznym świtem i psychokatolem, to jednak więcej jest w nim cynizmu i grania pod publiczkę. Bosak wydaje się być stuprocentowym obłąkańcem kościelnym. Ale zgoda, że ten opis mógłby i pasować do Brauna, jednak Bosak również wierzy w aniołki, demony oraz, że "śfienty śfienty śfienty pambuk zastempuf" może wszystko.
  • Odpowiedz
@xiv7: tak się składa, że zwiedziłem oba kraje.
I teraz sobie wyobraz,że w Danii małżeństwa lekarzy nie stać na dentystę. Do tego muszą podnajmować pokoje pod Airbnb.

Z podatkami idzie to zexwszystko jest horrendalne drogie.

A w Bułgarii masz sporo małych biznesow. W Danii tego
  • Odpowiedz
@turfa8:

A komu można wierzyć poza pisem? Pis, niestety, spełnia swoje obietnice. To pierwsza partia od momentu początku mojego śledzenia polityki (połowa lat 90), która tak robi.

Polak jest przeklęty. Gdy wreszcie sobie wymodlił "słownego" polityka, to trafiło na pis XDDD JAkbyśmy wszyscy byli bohaterami filmu Bedazzled.
  • Odpowiedz
@moj_wykopowy_login: Jeden i drugi "dobrze gada". Jeden i drugi gra jako "skrzydłowy PiS".
Więcej uwagi poświęć na ich czyny, zamiast na ich słowa.
Teraz to licytujesz się z innymi - które plewy lepsze.
Może te od "kawiorowego lewicowca", a może te od "prawicowego narodowca" o niejasnych powiązaniach.
A plewy to po prostu plewy.
  • Odpowiedz
@inozytol: uwielbiam ten mit że PiS dotrzymuje słowa xd Gdzieś tu kiedyś ktoś wstawił całą listę ich obietnic jak Izera, 100 tys. mieszkań, emerytury stażowe itp. Rzucili socjalem i wszyscy happy. A jakby tak dobrze policzyć to jeszcze by się mogło okazać że to Tusk zrealizował więcej ze swoich 100 konkretów niż PiS swoich obiecanek wyborczych.
  • Odpowiedz