Wpis z mikrobloga

@Jabby: Czyli taki z ciebie patriota że boli cię że ktoś napisał prawdę? Że litwini kolaborowali z niemcami i robili czystki jak banderowcy? To że mordowali Polaków to nie ważne, bo jest geszeft na ukrainie do zrobienia i trzeba ukropoliniaków judzić i wyszukiwac na siłę jakieś onuce, a prawdziwi zbrodniarze dalej nie rozliczeni?
  • Odpowiedz
@Jabby: oho, zaczyna się szczucie na państwa bałtyckie przed ewentualną operacją. To samo było kilka lat temu z Ukrainą, Brauniarze oczywiście to kupią.
  • Odpowiedz
  • 0
wyglada nienaturalnie

@loczyn Wyglada tak se, ale ludzie ogólnie w internecie słabo piszą. Ta fraza występuje w Google wielokrotnie, a raczej matrioszki tego wszystkiego nie pisały.
  • Odpowiedz
@dominowiak ja też nie lapie - powinno być 'I cie to boli' czy tutaj może szyk dekonspiruje i oczekujesz 'ciebie' na końcu? 'Cie' jest nieformalne I j---e wioską, a 'ciebie' to zaden rusycyzm.

W ogole nie wyczułem to żadnych rusycyzmow, mimo że to pewne że to 'polski Polak z Polski'
  • Odpowiedz
  • 0
W ogole nie wyczułem to żadnych rusycyzmow, mimo że to pewne że to 'polski Polak z Polski'

@phomerus W erze czata to już nic się nie znajdzie w tekście. Te polowania na czarownice, które co jakiś czas urządzane są na mirko nie mają większego sensu.
  • Odpowiedz