Aktywne Wpisy

MonazoPL +87
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +151
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

#kolej #pkp #katowice
źródło: 1000005659
Pobierz@CzaikaRuchaika: ostatnio jeździ jakiś elektryczny, lepiej nie zaczepiać wagonów
A dźwięk ogromnego diesla jest nawet przyjemny
A przy ulicy Równoległej nie ma nowych bloków, stoją stare kamienice z lat 50. i wielka płyta od Gierka, żadnych nowych bloków. Serio trzeba być Turbo Głąbem żeby się tam wprowadzać
Takich imbecyli nawet mi nie szkoda. Spotkała ich kara za ich ujemne IQ.
Przez jakiś czas pracowałem jakieś 100m od pasa startowego w Jasionce.
Jak pierwszy raz usłyszałem startujący samolot, to myślałem, że mi mózg wypłynie uszami. Po tygodniu nawet nie przerywałem rozmowy telefonicznej.
O wiele gorsza jest ruchliwa ulica, generująca ciągły szum i hałas (mimo, że są znacznie cichsze), niż chwilowy łomot raz na jakiś czas.
@Valorcrest: to nie wina tych ludzi tylko miasta które nie ma planu zagospodarowania i wydane zgody na umiejscowienie bloków koło miejsc które nie spełniają norm hałasu. Nie musisz wiedzieć czy jest hałas zanim się tam wyprowadzisz bo miasto wydając pozytywną decyzję na budowę mówi że można tam mieszkać zgodnie z obowiązującymi normami. Ale jak zawsze w Polsce, z