Wpis z mikrobloga

Afera z KO - Maurek pijaczyno biorę ci bolta i dawaj o 5 rano do studia musimy nagrac program
Afera z pis - Ja mam dziś dużo spotkań... no tak najpierw muszę się spotkać z kaczafi i zapytać co mogę mówić...
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #kanalzero #stanowski #sejm #konfederacja
zwirek-wigorek - Afera z KO - Maurek pijaczyno biorę ci bolta i dawaj o 5 rano do stu...

źródło: 374ae395161f7b4f84215a175617caaa5ac3fcc7b46282d84989224b72861cde

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xenn123: a zrobil? bo zrobil material gdie wiecej razy padlo slowo PO i Tusk jak PIS. takze taki material to moze republika tez zrobic. A przepraszam dzisiaj dal jeszcze jednego posta. Ze Telus moze nie wiedzial ze robi zle bo jest debilem. Sprawa rozwiazana Mariusz, juz wiesz co myslec. i elo.
  • Odpowiedz
@xenn123: ale czego interpretacja? Jak pojawia się jakiekolwiek potknięcie od rządzących to Stanowski w ciągu dnia całego twittera ma zaspamowanego tym tematem, a mazurek w ciągu paru godzin ma gotowy materiał. Jak jest coś ze strony pis, to stanowski nagle zajęty i na tt cisza, a materiał jest robiony przez mniej medialnych pracowników i z jakimś opóźnieniem przez niego, gdzie i tak potrafi zawsze przywalić w nim w rządzących wybielając
  • Odpowiedz
@wiecznylowcaumyslow: dobrze, panie bezstronny, komentuje to co widzę
ja np. widziałem tylko materiały jak ukraina atakuje rosję(w drugą stronę nie widziałem) więc uważam że ukraina powinna przegrać za taką nie sprowokowaną agresję
  • Odpowiedz
@xenn123: a to już nie moja wina, że wyrabiasz sobie opinię bez krytycznego spojrzenia na sytuację. Nie bardzo wiem, co jest do ukrycia. Sociale stanowskiego i pracowników kz są ogólnodostępne tak samo jak i ich materiały. Co niby jest ukryte tutaj?
  • Odpowiedz
@xenn123: ale potrafisz czytać? Swoją opinię opieram na prawie 2 letniej działalności KZ i ich reakcji na takie sytuację. W tej sprawie potwierdziło się, że stanowski jak zwykle nabrał wody w usta i pierwsze komentarze w formie wideo były od mniej medialnych osób.
  • Odpowiedz
domagacie się żeby stanoski coś robił ale

@xenn123: ja bym chciał, ale nie domagam się, żeby materiały były obiektywne, a nie walące tylko w jedną stronę. Od tego mamy już republikę i TVN.

ale nawet jak by robił jak mu zagracie to byście tego nie oglądali

@xenn123: jakby były obiektywne, to bym oglądał, ale, że nie są, to nie oglądam, mam ważniejsze rzeczy, np. śmieszne kotki
  • Odpowiedz