Wpis z mikrobloga

@OlgierdanoTivi: w powiązanych jest artykuł z 2023 pt. „Patostreamy, a-----l i tajemnicza śmierć „Majora”. Śledczy podejmują kolejne kroki”.
Śledczy podjęli się tej sprawy z taką solidnością, że do dzisiaj nikt nie odpowiedział za śmierć Majora. Smutne.
  • Odpowiedz
@novy123: Ty jednak śmierdzisz nietypowością na kilometr. W sumie sądy na całym świecie są też nietypowe, bo jaki pożytek jest z nieszczerych przeprosin? Przeprosiłeś matkę, że nie byłeś na jej pogrzebie? Raczej nie, bo to by było nieszczere. Jak można przeprosić zmarłą matkę? Ja jestem ateusz to nie wiem za bardzo, ale jak ktoś jest szanowanym członkiem katolickiej społeczności to chyba wie.
  • Odpowiedz
@novy123: dlaczego kiedy stan Kononowicza pogarszał się , co było widoczne na nagraniach nie została sprowadzona pomoc medyczna tylko wyciskaliscie Krzyśka do samego końca kiedy już zaniemógł . Nie wiem jakim trzeba być zwyrodnialcem żeby tak nie szanować ludzkiego życia .
  • Odpowiedz
@novy123: a to ja byłem jego opiekunem , czy to ja torpedowalem działania służb żeby doić kasę , to moja kobieta robiła sobie foty na tle audi z wymownym komentarzem "ile kasy wydałam "zarabia liście na krzysku kupę forsy odizowaliscie go od ludzi którzy mieli dobre zamiary .a dlaczego bo jesteście pazerni na jak to się w was mówi dutki
  • Odpowiedz