Aktywne Wpisy

WiesniakzPowolania +307
Ciekawostka.
W roku 2000 Polska miała 127 km autostrad i 190km "S"- łącznie 317 km dróg szybkiego ruchu
W 2024 było 1884km "A"i 3320,9 "S". Łącznie 5205,5 km
#ciekawostki #polska #motoryzacja
W roku 2000 Polska miała 127 km autostrad i 190km "S"- łącznie 317 km dróg szybkiego ruchu
W 2024 było 1884km "A"i 3320,9 "S". Łącznie 5205,5 km
#ciekawostki #polska #motoryzacja
źródło: Polska_autostrada
Pobierz
mirko_anonim +7
✨️ Czy warto oszczędzać na młodości dla wolności finansowej? Ⓘ
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków

źródło: 1000004033
Pobierzźródło: 1000004034
Pobierz@Tagliacozzo: Nie miałem przerwę między Ankor a szalapajstwem Tonle Sap. Pomyślalem, że moze wpadnę na kawkę do Phanny. Hmm acz jakbym zobaczył ryj klapka, to kto wie :)
No chyba że “I best I can do” się zrzuca, to polecę i mu sprzedam klapsa w dziąsło xD
@Zly_On: kręcę się po Azji od 2 tyg ,Chiny, wiet, ostatnio Laos, który mnie zmęczył to skoczylem do SR, bo był tani lot. Nie zapowiadałem wizyty u Lucka czy kleszcza, bo nie przewidywałem pobytu w Kambo. Zresztą nie mam 20 lat żeby rzucać się z pięściami na każdego przegrywa :) Co innego jakbym ich spotkał na mieści
@JozefG_34: wspiąłem się na murek
źródło: 1000004031
Pobierz@Tagliacozzo: Hehe co się dopierdzielasz. Czerninę przywiozłem, bo klapek podbijał do mojej córki jak był w Polsce ;)