Wpis z mikrobloga

@wuju84: Ogółem już w nią grałem na PS3 kolegi, ale chcę sobie pograć w GTA online.

Wiem, że żaden z twoich kolegów nie pożyczy ci swojej konsoli, ale moi koledzy to nie twoi.
@wuju84: Widzisz w moim przypadku mam komputer który jest w stanie dźwignąć każdą grę i nie widzę celu napychać kieszeni twórcom PS lub Xboxa. Na dodatek są one słabsze od mojego PC.
@Trul: to w jaki sposób optymalizowano GTA4 nie napawałoby mnie zbyt wielkim optymizmem... szczególnie jeśli chodzi o podejście do graczy PCtowych..

@Ciastom: Twój komputer będzie w stanie dźwignąć każdą grę przez jaki czas? rok? potem obniżanie detali itd itd aż do modernizacji, kupując konsolę możesz zapomnieć o tym aż do wyjścia kolejnej generacji co w przypadku PS nie jest częste. Co z tego że są słabsze jeśli gra powstaje z
@wuju84: i dodajmy że premierowe gry są 2-3x droższe na konsoli, więc gdzie na pc kosztem 4 gier kupujesz nową grafę i masz kolejne 3 lata spokojnej gry, tymczasem na konsoli przepłacasz za gry.
@bbackbone: nie wiem gdzie Ty kupujesz te gry, ja za grand tourismo 6 zapłaciłem 149 złotych 2 tygodnie po premierze.. GTAV 180 złotych..

Skoro się bawimy w wyliczenia... pokaż mi komputer, który kosztuje 2000 i pozwala grać na 40 calowym telewizorze w rozdzielczości HD nie martwiąc się o jakieś detale czy wymagania i przez 3 lata możesz grać na maksymalnych ustawieniach...

2000 zakładając że kupujesz PS4, ja za 1200 kupiłem nowego
@wuju84: Czekaj, kto pisał na maksymalnych? GTA 5 Na x360 i ps3 wygladało jak gówno.

Widzisz, 150 i 180. Drogo. Gry na pc sporadycznie są powyżej 120zł, idzie często po premierze wyrwać za 100. Już oszczędność. Masz, niecałe 2k: Zestaw komputerowy http://www.arest.pl/konfiguracja-754493. Mam podobnego pc w domu, od 2,5 roku we wszystkie gry da się pograć. Drugi zestaw jest nieco nowszy, ale to konfiguracja o wiele droższa. Do tego wyprzedaże gier
@bbackbone: GTAV na ps3 wyglądało jak gówno? Wybacz ale mam wrażenie że nie widziałeś go nigdzie poza youtube. Tak ja mówię o maksymalnych detalach, które na konsoli nie są problemem. Wiesz co nie będę z Tobą dyskutował bo uważam że nie masz pojęcia o czym mówisz. Pierwsza sprawa, na tym laptopie z i3 i wlutowaną grafiką dobierającą pamięci z RAMU to możesz zagrać na full detalach w tetrisa 3D. Jesteś super
@wuju84: Nie posiadam ani jednej ani drugiej gry, jak będzie wyprzedaż to kupię i zainstaluję specjalnie dla ciebie. Uwazasz że na fx6350 z zegarem 4,4, radeonem 6870 i 8gb ramu nie pograsz? Mylisz się. A na ps3 i x360 musi wyglądać jak gówno bo to przestarzały sprzęt. O jakim laptopie ty w ogóle mówisz? Weź sobie wyłącz fanboy mode najpierw.
@wuju84: Potwierdzam, że gta5 na ps3 wygląda jak gówno tak samo zresztą jak bf4. Mam kompa z gtx780ti 16gb ramu i mocne i7 i pleja trzymam na szafie w kartonie. Pokażę kiedyś wnukom jacy byliśmy zacofani.
@bbackbone: o laptopach które wyświetlają się po kliknięciu na Twój link, więc albo naucz się linkować do konkretnej treści albo pisz o co ci chodzi. Wołaj jak zainstalujesz, pochwal się wtedy ilością FPS. Twój sprzęt też jest przestarzały więc GTAV będzie wyglądało jak gówno, które do tego będzie Ci klatkować.

@sebek1987: Ale mnie na prawdę nie interesuje co Ty masz a tym bardziej co trzymasz na szafie.
@wuju84: Domyślam się, bo jeżeli zachwycasz się grafą na ps3 to oprócz cebuli nic nie masz. W minimalnych detalach na kompie gra będzie lepiej wyglądało niż na Twoim biednym ps3.
@sebek1987: Czytaj ze zrozumieniem bo widzę masz z tym poważny problem. Kupiłem konsolę do GTA V I GT6, mam szczerze gdzieś to jak będzie wyglądało na PC bo tą już tą grą się znudziłem. To że masz w związku z tym problem świadczy tylko o tym że jesteś rasowym przykładem posiadacza iOSa.
iOS dziewczyny. Chodzi o to, że powiedziałeś wcześniej do @bbackbone, że widział gta tylko na yt. Ja przeszedłem całe i też stwierdzam, że wygląda jak gówno, przereklamowane gówno.
@sebek1987: Tak, bo uważam że wypowiada się w oparciu o filmiki z yt. Jeszcze raz mówię, kupiłem konsolę dla 2 gier niedostępnych dla PC w danym momencie, jako fan serii GTA jestem zachwycony tytułem, podobnie GT6. Nigdzie nie napisałem że grafika jest lepsza od nowych tytułów na PC, jedyne co twierdzę to że konsole mają tą przewagę, że kupując dowolny tytuł na dane urządzenie nie mam sraki o detale, ustawienia, klatkowanie