Aktywne Wpisy

owsikalfred +1357
Jako że Wykop to ogromna moc, może w takim razie ktoś będzie potrafił udzielić odpowiedzi co się u mnie odpoerdziela w #mieszkaniedeweloperskie mieszkanie odebrane od dewelopera w grudniu 2019. Od samego początku pojawiały się liczne pęknięcia na ścianach nośnych oraz suficie w łazience, co nasiliło się po budowie drugiego etapu osiedla. Jako że generalny wykonawca zaczyna coś kręcić że nie wie jak je usunąć zaczynam zastanawiać się nad wadą trwała w budynku.
źródło: IMG_0522
Pobierz
JustJoinIT +125
URODZINOWE #rozdajo ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Wiecie, że w niektórych rejonach to solenizant rozdaje prezenty gościom, a nie odwrotnie? Dlatego w dniu naszych 7 urodzin uszanujemy tę tradycję i obsypiemy Was podarkami! Do rozdania mamy 7 retrokonsolek Anbernic RG35xx, abyście i Wy mogli cofnąć się pamięcią do lat młodości.
Co zrobić, aby otrzymać
Wiecie, że w niektórych rejonach to solenizant rozdaje prezenty gościom, a nie odwrotnie? Dlatego w dniu naszych 7 urodzin uszanujemy tę tradycję i obsypiemy Was podarkami! Do rozdania mamy 7 retrokonsolek Anbernic RG35xx, abyście i Wy mogli cofnąć się pamięcią do lat młodości.
Co zrobić, aby otrzymać
źródło: 7uJJIT - konkurs
Pobierz

źródło: comment_6zMXayukNpTWFriLxjvuvQvS7Jl9l8Yc.jpg
PobierzJakie to uczucie czekać na grę którą ludzie już zdążyli się znudzić?
Wiem, że żaden z twoich kolegów nie pożyczy ci swojej konsoli, ale moi koledzy to nie twoi.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ciastom: nie wiem jak kolega ja w sumie kupiłem konsolę tylko dla Grand Tourismo 6 i GTA 5
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ciastom: Twój komputer będzie w stanie dźwignąć każdą grę przez jaki czas? rok? potem obniżanie detali itd itd aż do modernizacji, kupując konsolę możesz zapomnieć o tym aż do wyjścia kolejnej generacji co w przypadku PS nie jest częste. Co z tego że są słabsze jeśli gra powstaje z
Skoro się bawimy w wyliczenia... pokaż mi komputer, który kosztuje 2000 i pozwala grać na 40 calowym telewizorze w rozdzielczości HD nie martwiąc się o jakieś detale czy wymagania i przez 3 lata możesz grać na maksymalnych ustawieniach...
2000 zakładając że kupujesz PS4, ja za 1200 kupiłem nowego
Widzisz, 150 i 180. Drogo. Gry na pc sporadycznie są powyżej 120zł, idzie często po premierze wyrwać za 100. Już oszczędność. Masz, niecałe 2k: Zestaw komputerowy http://www.arest.pl/konfiguracja-754493. Mam podobnego pc w domu, od 2,5 roku we wszystkie gry da się pograć. Drugi zestaw jest nieco nowszy, ale to konfiguracja o wiele droższa. Do tego wyprzedaże gier
@sebek1987: Ale mnie na prawdę nie interesuje co Ty masz a tym bardziej co trzymasz na szafie.