Wpis z mikrobloga

@wuju84: Ogółem już w nią grałem na PS3 kolegi, ale chcę sobie pograć w GTA online.

Wiem, że żaden z twoich kolegów nie pożyczy ci swojej konsoli, ale moi koledzy to nie twoi.
  • Odpowiedz
@wuju84: Widzisz w moim przypadku mam komputer który jest w stanie dźwignąć każdą grę i nie widzę celu napychać kieszeni twórcom PS lub Xboxa. Na dodatek są one słabsze od mojego PC.
  • Odpowiedz
@Trul: to w jaki sposób optymalizowano GTA4 nie napawałoby mnie zbyt wielkim optymizmem... szczególnie jeśli chodzi o podejście do graczy PCtowych..

@Ciastom: Twój komputer będzie w stanie dźwignąć każdą grę przez jaki czas? rok? potem obniżanie detali itd itd aż do modernizacji, kupując konsolę możesz zapomnieć o tym aż do wyjścia kolejnej generacji co w przypadku PS nie jest częste. Co z tego że są słabsze jeśli gra
  • Odpowiedz
@wuju84: i dodajmy że premierowe gry są 2-3x droższe na konsoli, więc gdzie na pc kosztem 4 gier kupujesz nową grafę i masz kolejne 3 lata spokojnej gry, tymczasem na konsoli przepłacasz za gry.
  • Odpowiedz
@bbackbone: nie wiem gdzie Ty kupujesz te gry, ja za grand tourismo 6 zapłaciłem 149 złotych 2 tygodnie po premierze.. GTAV 180 złotych..

Skoro się bawimy w wyliczenia... pokaż mi komputer, który kosztuje 2000 i pozwala grać na 40 calowym telewizorze w rozdzielczości HD nie martwiąc się o jakieś detale czy wymagania i przez 3 lata możesz grać na maksymalnych ustawieniach...

2000 zakładając że kupujesz PS4, ja za 1200 kupiłem
  • Odpowiedz
@wuju84: Domyślam się, bo jeżeli zachwycasz się grafą na ps3 to oprócz cebuli nic nie masz. W minimalnych detalach na kompie gra będzie lepiej wyglądało niż na Twoim biednym ps3.
  • Odpowiedz
@sebek1987: Czytaj ze zrozumieniem bo widzę masz z tym poważny problem. Kupiłem konsolę do GTA V I GT6, mam szczerze gdzieś to jak będzie wyglądało na PC bo tą już tą grą się znudziłem. To że masz w związku z tym problem świadczy tylko o tym że jesteś rasowym przykładem posiadacza iOSa.
  • Odpowiedz