Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
Golibroda85 +229
Ostatnio w robocie napisałem sobie mały program który znacząco ułatwił mi pracę i zaoszczędził wiele godzin bezsensownego klikania. Oczywiście nie zrobiłem tego sam, tylko przy pomocy chatGPT. A trzeba wiedzieć że z programowaniem mam tyle wspólnego co z drogimi samochodami, czyli nic xD. Samodzielnie bym nawet tego Pythona nie zainstalował. No i poczułem lekką dumę z siebie, pierwszy raz od bardzo dawna. Szefowi się nie pochwalę, bo w nagrodę dostanę tylko kpiny

źródło: comment_6zMXayukNpTWFriLxjvuvQvS7Jl9l8Yc.jpg
PobierzJakie to uczucie czekać na grę którą ludzie już zdążyli się znudzić?
Wiem, że żaden z twoich kolegów nie pożyczy ci swojej konsoli, ale moi koledzy to nie twoi.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ciastom: nie wiem jak kolega ja w sumie kupiłem konsolę tylko dla Grand Tourismo 6 i GTA 5
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ciastom: Twój komputer będzie w stanie dźwignąć każdą grę przez jaki czas? rok? potem obniżanie detali itd itd aż do modernizacji, kupując konsolę możesz zapomnieć o tym aż do wyjścia kolejnej generacji co w przypadku PS nie jest częste. Co z tego że są słabsze jeśli gra
Skoro się bawimy w wyliczenia... pokaż mi komputer, który kosztuje 2000 i pozwala grać na 40 calowym telewizorze w rozdzielczości HD nie martwiąc się o jakieś detale czy wymagania i przez 3 lata możesz grać na maksymalnych ustawieniach...
2000 zakładając że kupujesz PS4, ja za 1200 kupiłem