Przez pewien czas czułem w sercu pustkę po przejściu #baldursgate3 oraz dwóch części #divinityoriginalsin Szukałem czegoś podobnego i Steam nakierował mnie na "Solasta: Crown of the Magister". Jednakże, gdybym miał zrecenzować tą grę w 1 zdaniu to napisałbym, że ta gra wygląda jak upośledzony kuzyn Baldur's Gate 3 z autyzmem, stworzony przez AI. Chyba nie dam rady dokończyć tego tytułu, co rzadko mi się zdarza ( ͡°ʖ̯͡°)
@Zorganizowany_chaos: pilars of eternity moze "pomizia" to samo w serduszku ale jednak budzet o wiele nizszy i grze blizej do bg2 mechanikami (pilars of eternity 2 juz mnie odrzucilo open worldem i zapychaczami)
jak nie przeszkadza ci angielski (cos tam fani robili spolszczenie) i wiecej czytania niz dialogow to pathfinder, wrarth of the righteous (2 czesc) juz ma budzet lepszy i tworcy sie nie bawili w iluzoryczne wybory, sa takie
@3mortis: znam te tytuły, przeszedłem je ale nie podobały mi się na tyle, żebym chciał ogrywać kolejne części. Grałem jeszcze w Tyranny oraz King Arthur: Knight's Tale + dodatek. To były przyjemne tytuły, które mogę polecić.
@Zorganizowany_chaos: nie dziwie Ci się. Spróbuj kolego Warhammer Rogue Trader nie zawiedziesz się. Jedyny minus że przez dialogi trzeba się przeczytywac (angielskie jak cos).
Przez pewien czas czułem w sercu pustkę po przejściu #baldursgate3 oraz dwóch części #divinityoriginalsin
Szukałem czegoś podobnego i Steam nakierował mnie na "Solasta: Crown of the Magister". Jednakże, gdybym miał zrecenzować tą grę w 1 zdaniu to napisałbym, że ta gra wygląda jak upośledzony kuzyn Baldur's Gate 3 z autyzmem, stworzony przez AI.
Chyba nie dam rady dokończyć tego tytułu, co rzadko mi się zdarza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
jak nie przeszkadza ci angielski (cos tam fani robili spolszczenie) i wiecej czytania niz dialogow to pathfinder, wrarth of the righteous (2 czesc) juz ma budzet lepszy i tworcy sie nie bawili w iluzoryczne wybory, sa takie
Grałem jeszcze w Tyranny oraz King Arthur: Knight's Tale + dodatek. To były przyjemne tytuły, które mogę polecić.